SPREMITE SE NA ČEKANJE Gužve na tehničkim pregledima, negde se čeka i 20 dana
Alo/ Dejan Briza


Oni koji daju uslugu kažu da se mali broj tehničkih pregleda prilagodio novim pravilima o objektu i instrumentima koji se primenjuju prilikom pregleda. Zato se broj tehnički pregleda smanjio, a broj vozila ostao isti, pa su gužve kažu neminovne.

 

"Tri godine je bio prelazni period, svi smo trebali da se prilagodimo tim pravilima u smislu opreme, objekta, kadova i još nekih stvari", kaže Milan Božić, kontolor na tehničkom pregledu Kragujevac.

Neki su to uradili i proširili kapacitete na više linija, pa tehnički pregled može da se obavi u toku jednog dana čak i bez zakazivanja.

"Mi imamo dve linije tehničkog pregleda i odlučili smo da jednu liniju tehničkog pregleda pustimo bez zakazivanja, tako da će naši klijeniti moći da završe tehnički pregled i registraciju kad god budu došli", navodi Milenko Radovanić, kontolor "Gudalović centra".

Pre polaska na tehnički obavezno dobro proverite vozilo, ali i iskoristite društvene mreže, jer postoji niz aplikacija koje vam pokazuju gde i kada možete obaviti odmah pregled.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading