VESIĆEVA PUTUJUĆA KANCELARIJA Zamenik gradonačelnika u obilasku prigradskih naselja u cilju rešavanja problema građana (FOTO)
Tanjug

Vesić je istakao da je dobio više od 400 mejlova ljudi koji su ga pozvali da dođe u prigradske opštine kako bi rešio neke od njihovih problema i rekao da će nastaviti da u "Pokretnoj kancelariji Gorana Vesića" obilazi mesta koja pripadaju Beogradu.

"Rešavanje nekih problema zahteva više novca i rada, ali ako se budemo dobro organizovali možemo učiniti da svako mesto bude bolje za život", rekao je Vesić.

Naveo je da je najveći problem meštana naselja Arnajevo nedostatak vode , a koji će, kako je rekao, biti rešen do 15. oktobra.

Dodao je i da će u naredne dve godine Grad rešiti problem kanalizacije u tom mestu.


Vesić je naveo da je Grad organizovao da dečije predstave gostuju po prigradskim naseljima, pa će deca, kaže, imati priliku da pogledaju predstave bez odlaska u pozorišta.

"Deca će moći da gledaju predstave i neće zavisiti od toga da li njihovi roditelji imaju vremena da ih odvedu u grad da pogledaju predstavu", rekao je Vesić u Arnajevu.

Dodao je i da mu je posebno drago što veliki broj meštana dolazi da razgovora sa njim ističući da problema ima puno ali da ljudi, kako navodi, veruju da Grad može da reši njihove probleme.

Na pitanje novinara kako komentariase što postoji velika razlika u uslovima života u Beogradu i prigradskim naseljima, zamenik gradonačelnika kaže da je oduvek postojala ta razlika, ali da se njegova politika već sedam godina zasniva na tome da se mnogo visee sredstava ulaže u prigradske opštine.

"Suština je povezati Beograd infrastrukturno, da može da se živi u Barajevu a radi u Beogradu. Zato je važan projekat BG voza, kada se uradi dupli kolosek meštani će imati na svakih deset minuta voz i mogu da žive ovde, a da rade u Beogradu i obruto", kaže on.

Zamenik gradonačelnika odgovarajući na pitanje da li je obilaženje prigradskih naselja pokretnom kancelarijom deo izborne kampanje, kaže da je njegov posao otkada je stupio na funkciju rad na terenu i rešavanje problema ljudi, te da je on u "kampanji" rada.

"Svako ko mi kaže da sam u kampanji pozivam ga da ustane u pet ujutru, pa neka dođu da razgovaraju sa ljudima i reše makar jedan problem", kaže Vesić i dodaje da će nastaviti sa obilaskom prigradskih naselja jer je ocenio da to daje rezultate.

Komentari (0)

Loading