Jelena i Vesić
Foto: Alo/Alo/ Ilustracija

Ministar građevine, Goran Vesić, potvrdio je da je Jelena Karleuša dugo njegova drugarica i da je naročito voli zato što je veliki borac. 

Jelena je svojim radom sve sama postigla, mnogo ulaže u sebe. Kad pogledate njen koncert vi ne morate da znate ni jednu njenu pesmu, a da uživate u tome što ona napravi. Ona je hrabra žena i spremna je da kaže šta misli, žao mi je što ne vodi jednu političku emisiju ili neku emisiju koja bi se bavila društvenim temama, jer ona bi to fantastično radila - istakao je Goran Vesić, a tom prilikom je otkrio da je bio producent Jeleninog novogodišnjeg nastupa u Beogradu.

Goran Vesić

Foto: ALO! / Aleksandar Nalbantjan

 

Prema njegovim rečima, Jelena je hrabra i ne plaši se da iznese svoj stav i onda kada se razlikuje od stava većine.

Jelena

Alo!

 

 - To se i očekuje od javnih ličnosti, da budu hrabi i zastupaju svoj stav. Ja sam Jelenu pozvao da peva u Beogradu, na šta mi je ona rekla da je niko nikada nije zvao, a onda mi je saopštila da ima samo jedan uslov, a to je da produkcija tog koncerta bude kako treba. Nije želela honorar bila joj je čast da peva u svom gradu, tako mi je rekla - ispričao je Vesić gostujući u emisiji "Ekskluziv najt".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading