Jelena Karleuša
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Ministar građevine, Goran Vesić, pre nekoliko dana otkrio je detalje druženja sa Jelenom Karleušom.

Vesić je potvrdio da je Jelena Karleuša dugo njegova drugarica i da je naročito voli zato što je veliki borac. 

Političar je istakao da mu je žao jer Karleuša ne vodi političku emisiju, s obzirom da je spremna uvek da iznese svoje mišljenje. 

Jelena i Vesić

Alo/ Ilustracija

 

Pevačica se osvrnula na ove navode objasniviši da Gorana mnogo uvažava, ali da se iznenadila time što je vidi u jednom takvom formatu. 

- Kada je reč o Goranu Vesiću, imam divljenje i poštovanje prema njemu, kao čoveku, ali i kao uspešnom političaru, koji je imao osećaj kako da mi pruži ruku i zajedno napravimo neverovatne projekte. On je taj koji najviše inspiriše i "navaljuje" da ja budem voditeljka jedne emisije, mada, zapanjio me je kada je rekao da želi da budem voditeljka političke emisije - otkrila je Jelena i priznala koga bi prvo ugostila u njenoj emisiji: 

Njujork

JADRANKA ILIĆ (STF)

 

- Volela bih da baš on (Goran Vesić) bude prvi gost, a zatim, naravno, predsednik Srbije Aleksandar Vučić - rekla je Jelena Karleuša za Alo!. 

Podsetimo, Goran Vesić je nedavno istakao da je Jelena sve postigla svojim radom i trudom.

- Jelena je svojim radom sve sama postigla, mnogo ulaže u sebe. Kad pogledate njen koncert vi ne morate da znate ni jednu njenu pesmu, a da uživate u tome što ona napravi. Ona je hrabra žena i spremna je da kaže šta misli, žao mi je što ne vodi jednu političku emisiju ili neku emisiju koja bi se bavila društvenim temama, jer ona bi to fantastično radila - istakao je Goran Vesić, a tom prilikom je otkrio da je bio producent Jeleninog novogodišnjeg nastupa u Beogradu.

Prema njegovim rečima, Jelena je hrabra i ne plaši se da iznese svoj stav i onda kada se razlikuje od stava većine.

 - To se i očekuje od javnih ličnosti, da budu hrabi i zastupaju svoj stav. Ja sam Jelenu pozvao da peva u Beogradu, na šta mi je ona rekla da je niko nikada nije zvao, a onda mi je saopštila da ima samo jedan uslov, a to je da produkcija tog koncerta bude kako treba. Nije želela honorar bila joj je čast da peva u svom gradu, tako mi je rekla - ispričao je Vesić gostujući u emisiji "Ekskluziv najt".

Alo/ M. Đ.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading