SAŠA JOKSIMOVIĆA U MUKAMA Nijedan lek ne pomaže, doktori u čudu: "Ovo nisam video poslednjih 20 godina!" 23:20 Vip 0
OTKRIVENO GDE ŽIVI MAJKA ŽELJKA JOKSIMOVIĆA Pravi raj na zemlji, ogromno imanje, a tek kad vidite dvorište 12:30 Vip 0
Ne propustite letnji spektakl uz Željka Joksimovića – u jedinstvenom ambijentu Hyatt Regency Kotor Bay Resorta. 08:50 Vip 0
JOVANA NIJE MOGLA DA PREĐE PREKO SVEKRVINIH REČI Evo zašto Željkova majka godinama ima narušen odnos sa snajom 19:20 Vip 0
HARIS DŽINOVIĆ ŠOKIRAN Joksimovići zaratili u njegovoj emisiji: "Hoćemo da se svađamo ili se pravilmo fini pred kamerama?" 18:15 Vip 0
"ŽELJKO, PA NEMOJ PRED JOVANOM" Pevačica na večeri kod Joksimovića u vili doživela šok scenu, nije zaboravila šta su joj priredili 21:40 Vip 0
ŽELJKO JOKSIMOVIĆ HITNO REAGOVAO ZBOG PRINCA OD VRANJE Pevač gleda i ne veruje, snimak iz Bazela kruži mrežama 21:00 Vip 0
"DONELI SMO ODLUKU DA SE RAZIĐEMO" Otkrivena istina o rastanku Jovane i Željka Joksimovića: "Neke stvari nisu mogle da funkcionišu" 22:15 Vip 0
JOVANA JOKSIMOVIĆ NAPRAVILA PRESEDAN Zbog voditeljke stao saobraćaj, Željko samo posmatrao prizor (FOTO) 13:05 Vip 0
"OVO JE POLUSVET!" Bivša žena Željka Joksimovića van sebe, gori od besa, oglasila se zbog velikog životnog udarca: "Moj promašaj" 21:30 Vip 0
ŽELJKO JOKSIMOVIĆ BIO SA POZNATOM VODITELJKOM! Pre Jovane ljubio je nju, a o njihovoj vezi svi su brujali! 11:10 Vip 0
PEVAČICA JE 20 GODINA ĆUTALA I ČUVALA TAJNU ŽELJKA JOKSIMOVIĆA Vreme je da javnost sazna: "Bila sam u dobrim odnosima sa Jovanom, a onda..." 12:59 Vip 0
HAOS U EMISIJI Jovana i Željko Joksimović se posvađali pred kamerama, voditeljka napravila skandal: "Mene nije sramota" 11:49 Vip 0
RAZOTKRIVENE TAJNE JOKSIMOVIĆA! Evo u kakvim je zapravo odnosima Jovana sa Željkovom ćerkom, procurili strogo čuvani detalji! 00:20 Vip 0
"VARA TE?, PA ŠTA?, SAM SI JE BIRAO" Bivša žena Željka Joksimovića ne može više da ćuti: "Kad si govedo logično da imaš rogove" 23:00 Vip 0
"NE DAM ŽENI DA IDE SA DRUGOVIMA" Sajfer ponosno šokira stavovima, palo priznanje: ''Bio sam ženskaroš, ali sam muško pa...'' (VIDEO) 20:15 Vip 0
''KAJEM SE ŠTO SAM ODBILA ULOGU U IGRI SUDBINE'' Zorana Mićanović šokirala saznanjem, pa spomenula oca: ''Dve operacije kičme i infarkt'' 20:03 Vip 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 20. JUN Kod Device ljubav na prekretnici, Jarac da se čuva ljubomornog kolege, a šta čeka vas? 19:35