BOKI 13 PROGOVORIO O LJUBAVI I BIVŠIM PARTNERIMA Neće više da se krije:: "Svi će se iznenaditi!" 18:00 Vip 1
SA NJIM MARIJANA ZONJIĆ ČEKA DETE Otkriveno ko je partner bivše zadrugarke, krila da je trudna! 12:20 Vip 0
KO JE MISTERIOZNI DEČKO KATARINE ŽIVKOVIĆ? Pevačica je sa njim dobila sina, a krije ga od javnosti, sada se sve saznalo: "Dolazi uveče" 13:30 Vip 0
"SIN NOSI MOJE PREZIME, A GOSPODIN KADA ZASLUŽI DOBIĆE CRTICU" Naša pevačica priznala da je samohrana majka, dugo je krila ove detalje! 07:20 Vip 0
POZNATI HRVAT SE VENČAO SA PARTNEROM Sve obavljeno u tajnosti, a onda je pokazao emotivne kadrove (FOTO) 09:10 Vip 0
"NISMO NI SLUTILI DA SA NJIM ČEKA DETE" Milica Todorović krije partnera, komšije otkrile detalje o njemu, ovo je zanimalo javnost 08:50 Vip 0
GLUMICA GA KRIJE KAO ZMIJA NOGE Decenijama ne želi ni da priča o ocu svog sina: "Trebalo je da se venčamo" 09:59 Vip 0
KATARINU ŽIVKOVIĆ KOMŠINICA PRIJAVILA POLICIJI Odigrala se prava drama, ovo su detalji: "Samo sam htela da..." 18:10 Vip 0
"NISMO NI SLUTILI DA SA NJIM ČEKA DETE" Milica Todorović krije partnera, zatrudnela nakon dva meseca veze, a komšije otkrile detalje o njemu 10:20 Vip 0
DRU BARIMOR OTKRILA KO JOJ JE NAJDRAŽI KOLEGA "To nije samo seksualna hemija - mi se divimo jedno drugom" 20:20 Razonoda 0
ŽENA SVESNA SVOJIH VREDNOSTI NIKADA NE TRPI OVE STVARI U VEZI Ako želite da izgradite zdrav odnos sa partnerom - otvorite oči 20:10 Razonoda 0
MILICA I OD NAJBLIŽIH KRIJE KO JE OTAC DETETA Ni njima ne govori o partneru: "Krije ga kao zmija noge" 08:20 Vip 0
"PREZIRAĆE ME NJEGOVA PORODICA, IMAM DVE ĆERKE" Jovana Pajić otvoreno o novom partneru: "Osuđen si na razilaženje" 15:00 Vip 0
AKO PARTNER STALNO IZGORAVA OVE REČENICE, BUDITE SPOKOJNI To znači da vam apsolutno veruje 20:10 Razonoda 0
"VENČANICA JE SPREMNA, SVADBA ĆE BITI SPEKTAKULARNA" Jelena Karleuša otkrila detalje udaje 10:50 Vip 0
OVO SU SIGURNI ZNACI DA VAS PARTNER ISCRPLJUJE Ako ih primetite, bežite glavom bez obzira 22:20 Razonoda 0
AKO VAS PARTNER PREVARI MOŽETE DA DOBIJETE ODŠTETU! Mnogi zanemaruju prava u braku, a za ovo se podnosi tužba 11:16 Vesti 0
PROGOVORILA BIVŠA PARTNERKA DEČKA SNEŽANE ĐURIŠIČ Obelodanila kako se ponašao prema njoj, pa se dotakla njihove svađe! 18:20 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46