"REKLI SMO DA ĆEMO SE RAZIĆI, MNOGO SMO SE MUČILI" Nikola Rokvić godinama ćutao, a onda progovorio o krizi u odnosu sa Bojanom 07:20 Vip 0
SIMEON JE KRENUO U PRVI RAZRED Sin Nikole i Bojane je baš porastao, a mama mu je spremila posebnu čestitku 12:02 Vip 0
"REKLI SMO DA ĆEMO SE RAZIĆI, MNOGO SMO SE MUČILI" Nikola Rokvić progovorio o krizi u odnosu sa Bojanom 16:00 Vip 0
RETKO KO ZNA! Bojana Barović je starija od Nikole Rokvića, a evo i koliko - godine nikad nisu predstavljale problem 14:00 Vip 0
RADNA AKCIJA U PORODICI ROKVIĆ! Nikola renovira dvorište ispred zgrade, svi mu pomažu, Bojana nazdravlja rakijom (FOTO) 11:10 Vip 0
NJEGA PRE NIKOLE ROKVIĆA LJUBILA Evo kako izgleda bivši dečko Bojane Barović, vrlo je poznat i uticajan (FOTO) 19:10 Vip 0
NIKOLA ROKVIĆ POSLE DEVET GODINA BRAKA IZDAO SAOPŠTENJE Supruga Bojana je bila spremna na to, pevač doneo konačnu odluku 11:30 Vip 0
"IMAMO PROBLEME, UZELA MI JE TELEFON..." Nikola Rokvić i Bojana Barović priznali istinu o braku, o ovome su godinama ćutali! 15:40 Vip 0
PROGOVORIO O RAZVODU Svi su mislili da Nikola i Bojana imaju idealan brak: "Rekli smo da ćemo se razići, mnogo smo se mučili..." 15:45 Vip 0
ŽENA NIKOLE ROKVIĆA BILA SA VELIKOM NBA ZVEZDOM! Jedva preboleo Srpkinju, sada je oženjen i ima dvoje dece! 20:20 Vip 1
NIKOLA ROKVIĆ PROGOVORIO O RAZVODU Svi su mislili da ima idealan brak: "Rekli smo da ćemo se razići, mnogo smo se mučili..." 13:40 Vip 0
OVO JE UHAPŠENA SESTRA BOJANE BAROVIĆ! Svastika Nikole Rokvića ne voli kamere, a evo u kakvim su porodičnim odnosima 19:40 Vip 0
NIKOLA ROKVIĆ PROGOVORIO O RAZVODU Šok, svi su mislili da ima idealan brak: "Rekli smo da ćemo se razići, mnogo smo se mučili..." 07:40 Vip 0
NIKOLA ROKVIĆ PROGOVORIO O RAZVODU Svi su mislili da ima idealan brak, on otkrio istinu: "Rekli da ćemo se razići, mnogo smo se mučili" 08:50 Vip 0
IMAMO PROBLEME, UZELA MI JE TELEFON... Nikola Rokvić i Bojana Barović progovorili o braku, o ovome su godinama ćutali! 21:00 Vip 0
NIKOLA ROKVIĆ PROGOVORIO O RAZLAZU SA BOJANOM! Mnogi su mislili da je njihov odnos idealan, pevač otvorio dušu! 14:08 Vip 0
"ŽENI TI KRENULE KONTRAKCIJE, A TI IDEŠ U CRKVU?" Nikola Rokvić se prisetio dana kada mu se rodio sin, o ovome će se pričati 20:25 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PUTINOVA JEZIVA PORUKA BRISELU: Budite spremni da ponovo palite dimnjake, VRAĆAM VAS U 20.VEK! 15:07 Vesti 1
TAJNA IZ RESTORANA Stavite OVO u tiganj i zaboravite na zagorelu hranu, jaja, meso i palačinke klizeće kao po ledu 14:09