ZATEKAO PORUKU BIVŠEG STANARA NA VRATIMA Mislio je da je to samo obična cedulja, ali onda je pročitao rečenicu koja ledi krv 14:44 Razonoda 0
JEZIVA ISPOVEST SINA BEOGRADSKOG BIZNISMENA "Otac me godinama silovao, snimao je sve šta mi je radio!" 12:32 Hronika 0
MAJKO MILA, DA LI JE OVO NORMALNO? Održana ''grobarijada'' u Paraćinu, bizarna torta izazvala haos na mrežama! (VIDEO) 18:00 Razonoda 0
''ISUSE, ŠTA SU MOJE OČI VIDELE'' Ono što je jedan Hrvat stavio na spomenik POKOJNE ŽENE šokiralo je ceo Balkan! (FOTO) 12:30 Razonoda 0
JEZIVI SLUČAJ KOJI SE DOGODIO NA ĐURĐEVDAN Silovali i ubili slepu staricu, orgijali pored njenog tela, pa majka terala sina da siluje sestre 06:00 Hronika 1
JEZIVA PRIČA SA JUGA SRBIJE Sela bila na meti manijaka, sve dok od nje nije zaradio polnu bolest 07:57 Hronika 0
UŽAS U KIKINDI Uhvatila supruga kako opšti sa živinom, umesto njega najurila sve kokoške 11:45 Hronika 0
AU, MAJKO MILA, DA LI JE OVO REALNO? Muškarac se pravi da je svinja, grokće, valja se u blatu i jede pomije - ljudi se krste i levom i desnom! (VIDEO) 16:30 Razonoda 0
ŠIFRA "VAGINALNA EKSPLOZIJA“ Tokom ljubavne igre sa suprugom, ženi iz Lazarevca iznenada je eksplodiralo međunožje 11:33 Hronika 0
NEVIĐENA SRAMOTA NA SAHRANI Radnik groblja napravio stravičnu grešku, evo gde je završila pokojna baka, porodica u šoku! 15:30 Razonoda 0
KUPILI FRIŽIDER PREKO INTERNETA, A UNUTRA - UŽAS Nezvani gosti izleteli iz zaštitne folije, ukućani zanemeli od šoka! 15:40 Razonoda 0
DA LI STE NEKAD JAHALI VATRU? AKO NISTE, IMA KO JESTE Ovo su neki od najbizarnijih običaja širom sveta, broj sedam će vas šokirati! 15:00 Razonoda 0
MAJKO MILA, PA DA LI JE OVAJ ČOVEK NORMALAN? Iskopao sebi grob i svake noći spava u njemu – razlog ledi krv u žilama! (VIDEO) 11:15 Razonoda 0
KRAĐA KOJA JE ŠOKIRALA REGION Lopov ukrao kesu sa otpadom iz bolnice, kad vidite šta je bilo unutra, prevrnuće vam se želudac! (VIDEO) 15:53 Razonoda 0
AU MAJKO MILA, JEL MOGUĆE OVO? Filip došao da obiđe grobove roditelja, pa zatekao dve prazne rupe - evo šta se zapravo desilo! 12:30 Razonoda 0
SLUČAJ VIBRATOR "Nije imala nameru da je ubije, već se branila, jer je žena napala sa vibratorom privezanim za kukove“ 06:00 Hronika 0
MAJKO MILA, JEL OVAJ NORMALAN? Krenuo ka majčinom grobu sa lopatom u ruci, ljudi se KRSTILI kad su videli šta radi! 17:00 Razonoda 0
ŠTA RADE OVI LJUDI, MAJKO MILA? Proslava otkrivanja pola kao iz horor filma, kad budete videli tortu, prevrnuće vam se želudac! (VIDEO) 20:30 Razonoda 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46