"SPAVALA SAM SA 400 MUŠKARACA" Šokantno priznanje naše starlete: "Imala sam odnose 7 puta dnevno" 12:20 Vip 0
OTKRIVEN CENOVNIK MACE DISKRECIJE Cifre od kojih će vam se zavrteti u glavi, isplivalo sve javno 23:30 Vip 0
OTKRIVENO DA LI JE MILE KITIĆ OTAC MACE DISKRECIJE Godinama se spekuliše, pevač konačno progovorio! 14:35 Vip 0
"TO NAPLAĆUJEM 10.000 EVRA, ZA 5.000 NE RADIM NIŠTA" Isplivao cenovnik naše popularne starlete, javno otkrivena istina! 11:20 Vip 0
"SPAVALA SAM SA 400 MUŠKARACA" Šokantno priznanje naše poznate starlete: "Imala sam odnose 7 puta dnevno" (VIDEO) 09:40 Vip 0
"PRETIO JE DA ĆE DA ME POLIJE BENZINOM" Maca Diskrecija otkrila šokantne detalje, ovo su svi detalji! 09:40 Vip 0
"VOLELA BIH DA URADIMO DNK TEST" Maca Diskrecija progovorila o navodima da joj je otac Mile KItić 23:59 Vip 0
BILA JE NA KORAK DO UDAJE! Maca Diskrecija nikad iskrenija o potencijalnom mužu: ''On je IT stručnjak, živi u Nemačkoj...'' 21:45 Vip 0
PROCURIO CENOVNIK MACE DISKRECIJE Postoji i tarifa za ispijanje kafe sa njom, detalji koji su šokirali javnost 01:20 Vip 0
ZBOG MACE DISKRECIJE REAGOVALA POLICIJA U DUBAIJU Evo šta je radila u tržnom centru, skandalozno! 15:45 Vip 0
"SPAVALA SAM SA 400 MUŠKARACA" Šokantno priznanje naše poznate starlete: "Imala sam odnose 7 puta dnevno" (VIDEO) 12:45 Vip 0
"DELUJE MI KAO LAKA DEVOJKA" Naša starleta urnisala Anđelu Đuričić, a onda otkrila detalje o njenom intimnom snimku! 23:40 Vip 0
"ZA TO UZIMAM 10.000 EVRA" Isplivao cenovnik naše popularne starlete, javno otkrivena istina! 13:45 Vip 0
"U DUBAIJU URINIRAJU PO MENI" Naše pevačica šokirala priznanjem, snimala se u hotelskoj sobi i otkrila sve o intimnim odnosima 12:40 Vip 0
DAO SAM JOJ 1.000 EVRA ZA USLUGU Aca Lukas imao intimne odnose sa poznatom starletom, otkrio pravu istinu 20:00 Vip 0
JELENA KARLEUŠA OBJAVILA SNIMAK MACE DISKRECIJE! Video u kom ga starleta oberučke drži oduševio pop divu 16:59 Vip 0
"ZA TO UZIMAM 10.000 EVRA" Pojavio se cenovnik naše popularne starlete, javno otkrivena istina! 06:30 Vip 0
"U DUBAIJU URINIRAJU PO MENI" Šokantno priznanje naše pevačice, snimala se u hotelskoj sobi i progovorila o intimnim odnosima 07:25 Vip 0
OTKRIVENO DA LI JE MILE KITIĆ OTAC MACE DISKRECIJE Godinama se spekuliše, pevač konačno progovorio! 18:45 Vip 0
SVETSKI ŠAMPIONI Dejan Kijanović, član tima 50+ koji je postao prvak sveta za Alo! poručuje: Naš fokus su Srbija, košarka i zlatna medalja (VIDEO) 18:02
''NJUJORK NEMA DUŠU KAO DORĆOL'' Sofija Milošević o odrastanju u Americi, pa oplela po Naomi Kembel: ''Nije prijateljski nastrojena" 20:00 Vip 0
BIĆE KAO VELJKO RAŽNATOVIĆ! Filip Mitrović na ovo pitanje nije smeo da odgovori, pa priznao: ''Nemam para da objavim ceo album'' 20:35 Vip 0
ISTORIJSKO BRATIMLJENJE: 300 godina od osnivanja Trojickosavska! Sremski Karlovci i Kjahta povezani misijom Save Vladislavića Raguzinskog (VIDEO) 11:26 Vesti 0
OD ELITE 8 KUPUJE STAN U ŠPANIJI! Đedović uskoro napušta Srbiju, a evo kako ga tretiraju kad ode kod Cece: ''Često me opominje'' (VIDEO) 20:20 Vip 0
DEVOJKA SE PORAĐA, A IZ STOMAKA IZLAZI ON Desingerica prevazišao sam sebe, publika zatečena prizorom 08:00 Vip 0
EMA RADUJKO DOŽIVELA PEH NA SCENI! Klipsa joj visila dok je igrala pred hiljadama ljudi, nastao haos 22:00 Vip 0
PUTIN POTPISAO NOV ZAKON O KAŽNJAVANJU! TRAŽIO SI – PLATIĆEŠ! Ruse kažnjavaju i za GUGLANJE 19:30 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 17. JUL Vage čeka emotivni susret, Blizanci će biti nagrađeni, a ostali? 19:30