VODITELJ PROGOVORIO O ODNOSU SA JOVANOM JEREMIĆ Pomenuo gospodu i dao joj je samo jedan savet 11:40 Vip 0
"NE DAJ BOŽE DA KAŽEM SA KIM SAM SVE OPŠTIO" Voditelj Pinka priznanjem zaprepastio javnost: "Imao sam odnose sa pola estrade" 13:00 Vip 1
"TO NIJE NI BILO PRIJATELJSTVO" Milan Milošević se oglasio zbog navoda o intimnom snimku: "Najlepši odgovor na zlobu je..." 17:30 Vip 0
VODITELJKA PINKA SE OGLASILA POVODOM STRAVIČNIH PRETNJI Dobijala morbidne poruke: "Strašno je.." 11:00 Vip 0
"GOVORILA MI JE DA TO NIKADA NE URADIM, ALI TREBA JOJ NEGA 24 SATA" Milan Milošević smestio majku u dom: "Svaki dan sam kod nje!" 19:40 Vip 0
"KAKVA VERIDBA? U VEZI JE SA OŽENJENIM ČOVEKOM" Voditelj Pinka rasuo paljbu po Melini Džinović! 19:00 Vip 0
"OD SUTRA U ELITI 9 VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO" Milan Milošević o večerašnjem vanrednom ulasku u rijaliti: "Nacija će se šokirati!" 15:30 Vip 1
"RODITELJI SU IH VEZIVALI ZA RADIJATOR" Milan Milošević ne može više da ćuti o našim pevačicama, otkrio skandalozne detalje 18:05 Vip 0
VODITELJ PINKA LJUBI ALEKSANDRU MLADENOVIĆ Uhvaćeni u strastvenom trenutku, pojavio se i snimak sa lica mesta (VIDEO) 07:00 Vip 0
"IMAO SAM ODNOSE SA POLA ESTRADE" Voditelj Pinka priznanjem zaprepastio javnost: "Ne daj bože da kažem sa kim sam sve opštio" 13:20 Vip 0
"BILI SMO LJUBAVNICI" Voditelji Pinka priznali surovu istinu, ovo od njih dvoje niko nije očekivao 10:30 Vip 0
"VOLI TUĐE MUŠKARCE, NEMA EMPATIJU" Voditelj Pinka raskrinkao Maju Marinković i urnisao je 01:00 Vip 0
PRODUKCIJA ZVANIČNO OPOMENULA MILANA MILOŠEVIĆA Jednu stvar mora da promeni, od ovoga sve zavisi 11:30 Vip 0
PITALA ME JE: ''GDE JE MILAN?'' Voditelj Elite progovorio o najtežem periodu u životu, evo kako je sada njegova majka 17:20 Vip 0
"BRAT MI SE UBIO POSLE VUKOVARA, A DRUGI U DOMU" Milan Milošević otkrio stravične detalje iz svog života: "Hteo sam oca živog da zapalim" 22:40 Vip 0
VODITELJ PINKA LJUBI ALEKSANDRU MLADENOVIĆ Uhvaćeni u strastvenom trenutku, pojavio se i snimak sa lica mesta (VIDEO) 12:30 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46