DŽEJLA RAMOVIĆ DIPLOMIRALA NA FAKULTETU! Studirala u inostranstvu, a evo šta je po struci (FOTO) 08:30 Vip 0
DŽEJLA RAMOVIĆ PRVI PUT PROGOVORILA O TRUDNOĆI Pevačica iznenadila izjavom, pa ovo rekla o Bojanu 09:03 Vip 0
"NISAM TO OČEKIVALA" Džejla Ramović otkrila sve o poslednjem razgovoru sa Sašom Popovićem: "Pomalo mi je mučan osećaj" 09:55 Vip 0
DŽEJLA PROGOVORILA O CVJETIĆANINU Pisalo se da je samo bio u spotu, a istina je potpuno drugačija! 16:40 Vip 0
ZALUDEO JE SVE ŽENE, A SADA JE SA DŽEJLOM RAMOVIĆ? Otkriveno ko je raskrinkao vezu pevačice sa kolegom, jedan potez je bio dovoljan (FOTO) 10:40 Vip 0
"MARIJA JE MOGLA DA..." Džejla Ramović prvi put otkrila šta se desilo 2019. godine, pa progovorila o aferi: "Zgadilo mi se" 20:10 Vip 0
DŽEJLA RAMOVIĆ I MARIJA ŠERIFOVIĆ OČI U OČI Šok susret, Marija proletela kao furija, evo kako su se ponašali 17:30 Vip 0
TRUDNA DŽEJLA RAMOVIĆ? Pevačica se utegla, pa pokazala stomak, mreže se usijale od komentara (VIDEO) 16:45 Vip 0
"PITALA SAM TATU DA ZOVE SAŠU POPOVIĆA" Pevačica je imala protekcije u "Grandu", kada vidite njeno ime biće vam jasno i zašto! 12:35 Vip 0
DŽEJLA U VEZI SA MUZIČAREM IZ SLOVENIJE!? Takmičio se na Evroviziji, a pojavljuje se i u njenom spotu, evo o kome se radi! (FOTO) 20:40 Vip 0
MAJKU JOJ ZNAMO, A OCA SANINA... Otkriveni detalji o tati Džejle Ramović, evo kako izgleda i čime se bavi (FOTO) 20:00 Vip 0
NI JOVANA NI DŽEJLA Ova poznata pevačica prvi put je progovorila o ljubavi sa Marijom Šerifović 16:15 Vip 0
"DŽEJLA RAMOVIĆ JE IMALA VANMUZIČKU PRIČU SA MARIJOM ŠERIFOVIĆ" Član žirija potvrdio navode, evo šta se dešavalo tokom takmičenja! 15:55 Vip 0
"DŽEJLA RAMOVIĆ JE IMALA VANMUZIČKU PRIČU SA MARIJOM ŠERIFOVIĆ" Član žirija potvrdio navode, evo šta se dešavalo tokom takmičenja! 06:00 Vip 0
ZBOG OVOG KAPUTA ĆE SE PRAVITI REDOVI U KNEZ MIHAILOVOJ Crni mantil Džejle Ramović želi svaka žena, zato što izdužuje figuru i sužava struk 11:55
BOLELO JE... Džejla Ramović pobesnela zbog Marije Šerifović, otkrila sve o njihovom odnosu 22:00 Vip 0
O LEPOTI NJENE MAJKE EDITE SE PRIČA, A OTAC SE KRIJE OD MEDIJA! Evo kako izgleda tata Džejle Ramović i čime se bavio 18:15 Vip 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
JESAM SLOBODAN, ALI NE RADANOVIĆ, PORODICA MI JE SVE! Cobe bez ustručavanja opleo po kolegama: ''Nemaju Romsku krv za moje pesme'' 20:40 Vip 0
HULIGANI NEĆE VLADATI SRBIJOM Gradonačelnik Niša Dragoslav Dale Pavlović U RINGU o nasilnicima i njihovim planovima 20:00 Vesti 2
DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 18. JUN Rakovi, čuvajte se osobe u znaku Ovna, Devica ima probleme sa novcem, Vaga vešta u komunikaciji 19:21