NIJE MOGAO VIŠE DA IZDRŽI! Asminov otac hitno reagovao nakon njegove tuče sa Aneli, imao samo jedno da poruči 01:00 Vip 0
LUKA VUJOVIĆ DOŽIVEO POMRAČENJE Aneli udarila na njegovu majku, pale teške reči, on totalno pobesneo! 07:40 Vip 0
"DA SMO OSTALI JOŠ 15 DANA U ZATVORU..." Asmin Durdžić priznao konačno emocije prema Aneli, Luka ključa od besa! (FOTO) 00:45 Vip 0
"UVEK ĆU GA VOLETI" Aneli Ahmić se rasula u komade, jeca na sav glas zbog Asmina Durdžića 16:45 Vip 0
BRUTALNA AKCIJA NAKON POLJUPCA SA ASMINOM Aneli Ahmić ne zna gde udara, napravila pometnju u spavaćoj sobi! 07:40 Vip 0
OD VEČERAS U ELITI NIŠTA NEĆE BITI ISTO! Milan Milošević razotkriva šokantne detalje, učesnici će drhtati kada izgovori njihova imena! 22:30 Vip 0
"BLAM ME JE ŠTO SAM BILA SA NJIM" Aneli van sebe nakon što je videla kako je Luka vređa kod Anite: "Iskoristio me je, njegova porodica je sve iscenirala" (FOTO) 17:20 Vip 0
ANELI AHMIĆ GRCA U SUZAMA! Saznala kako je Luka ponižava i pljuje, pa poručila da će biti sa Asminom: "Nastaviću život sa njim" 01:05 Vip 0
"SVIĐAM TI SE" Anita saterala Luku u ćošak i zahtevala da sve prizna javno, Vujović se potpuno pogubio! (FOTO) 00:50 Vip 0
ASMIN RASKRINKAO ANITU I LUKU! Preneo Aneli šta su tajno radili misleći da ih niko ne snima, Ahmićeva u šoku! (FOTO) 00:35 Vip 0
"DRAŽA MI JE ANITA OD ANELI, PRE BIH SA NJOM NA VEČERU" Luka šokirao priznanjem i brutalno ponizio bivšu: "Ne zaslužuje od mene ništa" 19:15 Vip 0
ANITA DOBILA POKLON OD LUKE Vujović se više ne libi da joj se udvara, Aneli Ahmić je prošlost! 15:10 Vip 0
ČETVORICA IZ OBEZBEĐENJA GA DRŽE! Luka Vujović se zaleteo na Ivana Marinkovića, u Eliti 9 opsadno stanje 11:45 Vip 0
"DA NEMA KAMERA, ONI BI ZAVRŠILI ZAJEDNO" Lukina majka van sebe zbog Anelinog ponašanja, u strahu da će diskvalifikovati njenog sina (FOTO) 00:20 Vip 0
"REKLA SAM MU DA ODLUČI KOGA ŽELI" Anita Stanojlović progovorila o odnosu sa Lukom Vujovićem, u sve umešan i ovaj učesnik 00:00 Vip 0
RASKRINKAN! Luka slao Maji poruke dok je verio Aneli Ahmić u spoljnom svetu, njegova igra izašla na videlo 22:20 Vip 0
NE MOZE DA SE OBUZDAJU! Aneli i Asminu totalno popustile kočnice, završili u krevetu zajedno (FOTO) 01:00 Vip 0
ŠOK PREOKRET! Aneli i Luka se pomirili nakon žestokih svađa i uvreda, pa završili zajedno! (FOTO) 00:30 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46