"ŠTA RADIŠ, DROGIRAŠ SE?!" Isplivao dosad neviđeni snimak Đanija i Slađe, javnost šokirana! (VIDEO) 14:25 Vip 0
ĐANIJA SUPRUGA UHVATILA NA DELU Pevač priznao sve o preljubi, došlo i do fizičkog obračuna 17:20 Vip 0
"DOSTA JE BILO, 30 GODINA SMO ZAJEDNO, A ZAHVALJUJUĆI SLAĐI..." Đani progovorio o razvodu, u emisiji uživo šokirao priznanjem o varanju 10:40 Vip 0
"NAJZTEŽE MI JE BILO KADA SU DECA BILA MALA..." Slađa Trajković o porodici, braku i životu uz Đanija! 17:00 Vip 1
ĐANI HITNO MORAO U BOLNICU Porodica Uskrs provodi bez njega, Slađa otkrila u kakvom je stanju 13:20 Vip 0
OTKRIVAMO U KAKVOM STANJU JE ĐANIJEVA SNAJKA Doživela nezgodu u liftu: "To je veliki stres, nije naivno" 11:00 Vip 6
PROCURILA ŠOK FOTKA SLAĐE TRAJKOVIĆ IZ PROŠLOSTI! Evo kako je izgledala pre operacija i šta je sve uradila na sebi (FOTO) 19:20 Vip 0
SVI NA NOGAMA U DOMU TRAJKOVIĆA Đanijeva supruga se javno obratila snajki, ovaj dan su svi čekali, pljušte čestitke! 10:00 Vip 0
ĐANI IMA VELIKE PROBLEME NAKON OPERACIJE Slađa se oglasila iz Ljubljane, evo šta se dešava sa folkerom! 13:45 Vip 0
SLAĐA I ĐANI STIGLI U SRBIJU Pevač nakon operacije iscrpljen, na aerodromu izjavio samo jedno 17:33 Vip 0
"NISAM SIGURNA DA ĆE MOĆI..." Slađa otkrila detalje o Đaniju, evo šta ga čeka nakon izlaska iz bolnice! 10:24 Vip 0
"NISAM JELA, JEDVA HODAM..." Slađa van sebe nakon Đanijeve operacije, za Alo otkrila u kakvom je stanju: "Neizvesno je" 17:27 Vip 0
"ŠOKIRAN SAM I BEZ REČI" Slađa i Đani van sebe zbog smrti Saše Popovića: Veliki udarac za muzičku scenu! 00:20 Vip 0
"NIJE BIO U NORMALNOM STANJU" Slađa pobesnela zbog Đanija, otkrila kako je došlo do teške nezgode, pa zapretila! 12:45 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PRETUČENOG DEČAKA (7) IZBACILI IZ ŠKOLE, KRVAVOG GA NAŠLI PROLAZNICI Vršnjačko nasilje u Vlasotincu 11:44 Hronika 0