"SARAĐUJEM SAMO SA PEVAČIMA, ZATO ODBIJAM KARLEUŠU" Toni Cetinski javno ponizio Jelenu, ona puca od besa: "Ubico, ja sam tebe odbila" 16:15 Vip 0
OSETILA DA JOJ SE ODUZIMA DESNA STRANA, SAMO JE PALA NA POD! Supruga pevača imala je moždani udar, a evo šta je zanemarivala! 10:35 Vip 0
NIKO MU NIJE POŽELEO SREĆU, A POJAVILA SE SAMO ONA Voditeljka je jedino poznato lice na koncertu Tonija Cetinskog (VIDEO) 22:00 Vip 0
KONCERT NIJE NI POČEO, A VEĆ SE DESILO NEŠTO NEOČEKIVANO Toni Cetinski se šokirao kada je ugledao ovo (VIDEO) 21:00 Vip 0
PRED POČETAK KONCERTA GA JE SLOMILO SEĆANJE Toni Cetinski raspoložen stigao u Beograd, pa se rastužio: "Teško mi je..." (VIDEO) 20:40 Vip 0
KARLEUŠA JE TVRDILA DA JU JE PEVAČ ZVAO U HOTELSKU SOBU, A SADA JE STIGAO HIT ODGOVOR Toni Cetinski sa dve reči otkrio sve o nezgodnoj situaciji 07:41 Vip 1
TONI CETINSKI U ITALIJI PRED KONCERTE U BEOGRADU: "Odmor sa suprugom je bio hodočašće, a Italija me uvek inspiriše" 11:50 Vip 0
ŠOK! JELENA KARLEUŠA RAZVEZALA O POZNATOM PEVAČU! "Zvao me je u motelsku sobu, slao poljupce preko stola" 10:40 Vip 0
OVO JE ROĐENI BRAT TONIJA CETINSKOG Mnogo je bolji frajer od pevača, kao izvajan je, a evo čime se bavi 08:43
Toni Cetinski predstavlja pesmu "Ti si ta" iz filma "Taxi ljubav" i najavljuje koncerte u Sava Centru 14:51 Vip 0
OSETILA DA JOJ SE ODUZIMA DESNA STRANA, SAMO JE PALA NA POD! Supruga Tonija Cetinjskog imala moždani udar, a evo šta je zanemarivala! 18:20 Vip 0
"SUPRUGA JE MOJ NAJLEPŠI I NAJBOLJI SAVEZNIK" Toni Cetinski o trodecenijskoj karijeri, bračnoj partnerki i izazovima za Alo! 08:00 Vip 0
BORIO SE SA NJOM NEKOLIKO MINUTA Toni Cetinski pred koncert uhvatio neman od devet kilograma 14:02 Vip 0
TONI CETINSKI RASPRODAO PRVI KONCERT U BEOGRADU Zakazan i drugi: Slavim 35 godina karijere, rođendan i ljubav u Centru "Sava" 14:56 Vip 0
POZNATI HRVAT PARKIRAO U CENTRU GRADA I IZAZVAO HAOS! Pevač blokirao pešačku zonu, ljudi besni, ovako se pravdao 21:28 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PRETUČENOG DEČAKA (7) IZBACILI IZ ŠKOLE, KRVAVOG GA NAŠLI PROLAZNICI Vršnjačko nasilje u Vlasotincu 11:44 Hronika 0