FATA ORLOVIĆ IMA ROĐAKE KOJI SU OKRVAVILI RUKE? Otkrivene mračne tajne žene koja stoji iza rušenja srpske crkve! (VIDEO)
Foto: Ilustracija

Ivanišević kaže da je dobio informacije da su rođaci Fate Orlović iz porodice Orlović, poginuli u napadu na srpska sela.

- Jedan je stadao u Kravici za Božić 1993. Došao je u tuđu kuću, u tuđe selo, nepozvan za praznik, Božić - naveo je Ivanišević za Kurir TV.

Masakr u Кravici je naziv za masovno ubistvo 49 stanovnika srpskog sela Кravica nadomak Bratunca.

Žrtve masakra su osim pripadnika seoske straže bili i deca i starci. Najmlađa žrtva, Vladimir Gajić, je imao samo četiri godine a Novica Bogićević četrnaest, dok su među žrtvama i Vladimir Stojanović od 78, Risto Popović 73, a najstarija žrtva Mara Božić je imala 84 godine. Ranjenih je bilo 82 dok je tokom celog rata Кravica izgubila 158 meštana.

Spaljeno je 690 kuća i pomoćnih objekata, crkva je sravnjena sa zemljom a groblja su uništena i grobovi prekopani. Pre paljevine je izvršena opšta pljačka od strane više hiljada civila koji su zajedno sa vojnicima terorističke armije  BiH učestvovali u napadu.

Milivoje Ivanišević tvrdi da je drugi slučaj još dramatičniji, te da je drugi rođak Fate Orlović umešan u napadu na selo Jažestica, kada su muslimanski teroristi odsekli glavu Anđelku Jevđenović, nosili je kao trofej i posle sa njom igrali fudbal u Srebrenici.

Lažna vest da je umrla Fata Orlović

Na društevenim mrežama se širila lažna vest da je preminula Fata Orlović koja je izazvala brojne reakcije. Ipak, Fata Orlović je živa i van životne opasnosti.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ruzica

14.06.2021 14:26

Znala sam odmah da to nije casna i postena porodica dok ruse svetinje. Eto sada se ispostavilo da imamo i svedoke da su to zlikovci, ubice. Fata ce za to sve goreti u paklu.