Kako se Milanoviću gade Srbi, a ne gadi gozba kod Dodika? (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

- Milanović je rekao da mu se gade Srbi, a ja pitam da li mu se gadi da nakon proslave operacije Maestral tri sata banči sa Miloradom Dodikom?! Dodika moramo pitati zašto je dozvolio da jedan takav srbomrzac bude gost kod njega na njegovom privatnom imanju?

To je neprihvatljivo i moraće da to objasni našoj javnosti - poručio je kandidat za srpskog člana Predsedništva BiH, Mirko Šarović, reagujući na uvredljive izjave predsednika Hrvatske Zorana Milanovića.

Radna nedelja predsednika Srbije Aleksandra Vučića - Alo.rs

Sada je između ostalog potpuno jasno i zašto Dodik nikada nije dozvolio da se na dnevni red Predsedništva BiH stavi tužba Mrkonjić Grada protiv Hrvatske, za strašne ratne zločine nad civilima i ogromnu materijalnu štetu nanesenu ovom gradu. Interesnom prijateljstvu Dodika I Milanovića očito ništa nije sveto.

Posebna je priča vređanje Srbije i njenog predsednika od strane Milanovića, ali on treba da zna da ni na koji način ne može sprečiti Srbiju da uđe u EU, ne može sprečiti ni napredak BiH i Republike Srpske, a on neka tera svoje. Mi znamo jasno svoj put" poručio je Šarović.

Pratite nas i na Telegramu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading