GRADONAČELNIK BANJALUKE VOLI DA SE RAZGOLITI Stanivuković opet pokazao zmijsko telo!
Draško Stanivuković - Printscreen/Instagram

Izvajano telo ovog političara ponovo je izazvalo opšti haos na društvenoj mreži Instagram, a pripadnice nežnijeg pola koje ga prate poručile su mu da je trebalo da ode u manekene, a ne u političare.

- Ko oseti lepotu reke Vrbas, ko oseti čar vožnje dajak čamcem, osetio je dušu naše Banjaluke. Voljeni grade, gledao sam te sa svih tvojih bregova, najlepši si sa brega srca - poručio je u Stanivuković na Instagramu u opisu fotografije na kojoj uživa u plovidbi rekom Vrbas.

Broj lajkova se rastao iz minuta u minut, a komentari su samo pljuštali:

"Draško, koliko dižeš iz benča?"; "Lep si ti, nije samo reka"; "Najlepši gradonačelnik"; "Pogrešio profesiju definitivno"; "Kao maneken", bili su samo neki od komentara upućenih gradonačelniku Banjaluke.

Doduše, bilo je i onih koji su političaru zamerili golišave fotke i, kako su naveli, manekenisanje.

"Koga interesuju ove fotke? Nisi ti foto-model nego gradonačelnik Banjaluke. Svaka tebi čast za posao itd... Ali ovo je suvišno"; "Aj’ malo s manekenstvom, bicepsima i tricepsima stani", poručili su Stanivukoviću pojedini pratioci.

GRADONAČELNIK BANJALUKE VOLI DA SE RAZGOLITI Stanivuković opet pokazao zmijsko telo!

Draško Stanivuković - Printscreen/Instagram

 

Podsetimo, Stanivuković je pravi haos napravio i početkom avgusta kada se razgolitio na plaži u Crnoj Gori. Tada je prošetao u kratkom šortsu vidno preplanuo, a u prvom planu bile su pločice na stomaku. 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading