HRVATSKA ĆE BITI PORAŽENA U CRNOJ GORI Istoričar najavio veliko ujedinjenje srpskih zemalja - propadaju dve veštačke tvorevine
EPA-EFE MARKO ĐOKOVIC

S tim u vezi Raković je za Happy TV rekao da će Hrvatska u Crnoj Gori biti poražena i da će njihova podrška Milu Đukanoviću najviše koštati samog Đukanovića. Podvukao je da će inostrano hrvatsko mešanje u unutrašnje prilike Crne Gore izvesno narušiti srpsko-hrvatske odnose i u drugim poljima.

Raković je ponovio da Srbi u Crnoj Gori uvek mogu dobijati energetske impulse od Srba iz Republike Srbije i Republike Srpske, a da crnogorski konvertiti uistinu nemaju od koga da dobiju pravu podršku i da će ostati sasvim sami.

HRVATSKA ĆE BITI PORAŽENA U CRNOJ GORI Istoričar najavio veliko ujedinjenje srpskih zemalja - propadaju dve veštačke tvorevine

Foto: Printscreen B92

 

 

Na kraju, Aleksandar Raković je zaključio da se samodezintegrišu obe veštačke tvorevine: takozvana crnogorska nacija i protektorat BiH. Stoga je izvesno da će se Srbija, Srpska i Crna Gora u doglednoj budućnosti ujediniti u jednu državu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Краљевина Србија је спас

12.09.2021 17:29

Дај боже али мислим да једно десетак година НАТО ће обликовати утицај на овим просторима, најбоље би било да Србија постане парламентарна Краљевина и да придобије савезништво од Велике Британије.

Rade

12.09.2021 18:31

@Краљевина Србија је спас - Od Britanije teško da teže ne može biti pa oni su naši vekovni neprijatelji koji patološki mrze Srbiju.

Srdjan

13.09.2021 10:16

Svi vucemo korene i Crne Gore.Dace Bog da to bude jedan narod , jedna vera, jedna krv!