VODI ZANIMLJIV LJUBAVNI ŽIVOT! Ova je nova devojka Draška Stanivukovića, bavi se modelingom, a ovako ga je zavela! (FOTO)
Facebook

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković samo dva dana pošto je njegova bivša devojka pevačica Tanja Savić priznala vezu sa 11 godina mlađim pilotom Muhamedom Mukojem Bešićem obelodanio je da je u ljubavi sa brinetom Andreom Lužijom.

Stanivuković je objavio njihove zajedničke fotografije sa Maljače, a i mlada brineta je to isto objavila na svom duštvenom nalogu. Andeana i Draško su već nekoliko meseci zajedno sudeći po njihovoj zajedničkoj fotografiji koju je Lužija objavila u maju.

 

Prema društvenim mrežama, Andeana je iz Banjaluke, gde i živi, završila je Srednju poslovnu školu, a studirala je Fakultet političkih nauka Univerziteta u Banjalicu, što je najverovatnije, sem lepote, fasciniralo gradonačelnika.

 

Iako je već objavljivala zajedničke slike sa Draškom, nije promenila svoj status na društvenoj mreži Fejsbuk, gde i dalje piše da je slobodna.

 

Andrea voli da putuje i uživa na luksuznim destinacijama. Prema fotografijama koje je objavila boravila je u Italiji, Španiji, Grčkoj, Crnoj Gori, Hrvatskoj, a putovala je i luksuznim kruzerom gde je obišla skoro sva istorijska i mondemska mesta u Evropi.

 

Lužija se, kako saznaje Kurir, bavi i modelingom. Naime, reklamira po hrvatskim medijima haljine i asesoare.

 

Podsetimo, Draško Stanivuković, otkako je ušao u političke vode, vodi i zanimljuv ljubavni život pa su ga tako mediji povezivali sa pevačicom Tanjom Savić, Kristinom Kijom Kockar, a poslednja devojka za koju je javnost znala, bila je Kristina Beronja, studentkinja Fakulteta za medije i komunikacije, koja se pored toga bavi i modelingom.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading