Delegacija Beogradskog maratona na prestižnoj Evropskoj trkačkoj biznis konferenciji
Beogradski maraton

Treće izdanje Evropske trkačke biznis konferencije okupiće najveće organizatore trkačkih događaja, maratona i uličnih trka, federacije i medije iz cele Evrope i sveta.

Delegacija Beogradskog maratona se pridružila eliti u industriji trčanja, kako bi sa njima podelila svoje ideje, praksu i iskustva, ali i kako bi razgovarali o novim tehnološkim rešenjima koje za cilj imaju povećanje zadovoljstva trkača, što je u dugogodišnjoj strategiji razvoja Beogradskog maratona postavljeno kao prioritet.

Delegacija Beogradskog maratona na prestižnoj Evropskoj trkačkoj biznis konferenciji

Beogradski maraton

 

 

Predstavnici Beogradskog maratona očekuju veliki broj zanimljivih susreta i sastanaka sa predstavnicima najvećih regionalnih, ali i svetskih maratona, a sudeći po agendi organizatora Evropske trkačke biznis konferencije, centar “Norra Latin” u Stokholmu ugostiće najveća imena među organizatorima trkačkih događaja.

Agenda Evropske trkačke biznis konferencije obiluje sastancima i radionicama na teme kao što su internacionalizacija događaja, komunikacija i marketing strategije najvećih trkačkih događaja, potrebama modernog trkača, dodatnog sadržaja koji prati organizaciju ovako zahevnih događaja, tehnološka rešenja koja povećavaju zadovoljstvo trkača i kvalitet događaja, ali i iskustva trkačke elite i zadovoljavanja njihovih potreba. Konferencija će posebnu pažnju posvetiti društveno odgovornim aktivnostima koje su postale neizostavni deo svakog velikog trkačkog događaja, a biće simbolično zatvorena diskusijom na temu “Budućnost trkačke industrije”.

Delegacija Beogradskog maratona na prestižnoj Evropskoj trkačkoj biznis konferenciji

Beogradski maraton

 

 

Poslednjeg dana posete Švedskog, delegacija Beogradskog maratona će imati tu čast da bude gost organizatorima Stokholmskog maratona u subotu 17. Septembra 2022. godine.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading