NOVAKA ČEKA OZBILJAN POSAO Srbin poslao jasnu poruku pred odlučujuće bitke za plasman na Završni masters
Tanjug/Ap

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković nalazi se u Tel Avivu gde grabi ka još jednoj ATP tituli, ali mu ni to ne garantuje da će na kraju godine moći da se nađe na završnom turniru u Torinu.

Razlog je naravno previše propuštenih turnira zbog problema sa vakcinacijom protiv koronavirsa. Međutim, Nole je uveren da će sve uspeti da nadoknadi u gustoj završnici sezone.

- Pominjao sam i ranije šta su mi važne stvari, četiri slema, nastupi za zemlju i turniri Serije ATP 1.000. Naravno, tu je i ATP Tur finale. Grend slem sezona je gotova, ali tu je Torino za koji se još nisam kvalifikovao. Nadam se da ću uspeti. Ima mnogo turnira u teniskom svetu, svake nedelje nekoliko raznih kategorija. Istovremeno, ja sam u toj fazi karijere da mogu da biram gde ću igrati, tako da je to slučaj sada češće nego što je bilo pre - rekao je Novak. 

NOVAKA ČEKA OZBILJAN POSAO Srbin poslao jasnu poruku pred odlučujuće bitke za plasman na Završni masters

Tanjug/Ap

 

NOVAK PRASNUO U SMEH KADA JE ČUO NJEGOVO IME "Novače, zamisli nekoga na slovo M", neverovatna scena u koju je umešana i Jelena (VIDEO)

Nole je istakao da polako i sigurno može da planira turnire na kojima može da učestvuje. 

- Igram neke turnire koji obično nisu bili u mom kalendaru. Dakle, moj raspored nije kao u prethodnih 20 godina, fleksibilniji je, zato sam u Izraelu, potom idem u Kazahstan i videću šta ću igrati posle. U rasporedu su mi Bersi i Torino, ali sve zavisi od toga kako se osećam, od reakcija tela posle igranja ove i naredne nedelje. Tada ću sesti za sto sa svojim timom i napraviti plan za ostatak sezone.

Novinari su u Tel Avivu želeli da saznaju kakva su Novakova religijska uverenja, ali Đoković nije previše išao u širinu.

- Nadam se da razumete da ne bih voleo da mnogo pričam o tome, jer to zadire u intimu i privatan život, ali odgojen sam kao pravoslavac, dakle u pravoslavnoj veri, ali ne ograničavam se time. Smatram sebe kao osobu otvorenog uma i srca, nekog ko poštuje i prihvata sve religije, znanja koje ljudi imaju širom sveta, koja obogaćuju život mene i moje porodice i držim se toga - podvukao je Đoković. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading