AUSTRALIJANAC PONOVO U CENTRU SKANDALA Navijačica tužila Kirjosa zbog "popila je 700 pića"
Tanjug/Ap

Poljska advokatica Ana Palus, koja je izbačena sa ovogodišnjeg finala Vimbldona na insistiranje tenisera Nika Kirjosa, tužila je Australijanca koji se žalio sudiji da ga ona ometa sa tribina i da izgleda kao da je "popila 700 pića".

-Tokom finala Nik Kirjos je izneo neodgovornu i potpuno netačnu optužbu na moj račun. Ne samo da mi je naneo štetu jer sam privremeno izbčena sa tribina, već je izneo optužbu koju su preneli mediji i koju su pročitali milioni ljudi širom sveta, a koja je meni i mojoj porodici nanela nemerljivu štetu i stres. Odlučila sam da moji advokati pokrenu postupak protiv gospodina Kirjosa kako bih očistila ljagu sa svog imena - izjavila je Ana Palus, a preneli su brojni britanski mediji.

Srpski teniser Novak Ðoković savladao je Nika Kirjosa sa 4:6, 6:3, 6:4, 7:6 u finalu Vimbldona tokom kog je Australijanac često pravio scene i obraćao se publici i svom boksu.

AUSTRALIJANAC PONOVO U CENTRU SKANDALA Navijačica tužila Kirjosa zbog

EPA-EFE/TOLGA AKMEN

 

SVET FUDBALA U ŠOKU Putin i Rusi povukli potez koji niko nije mogao da očekuje


Tako se na njegovoj meti našla i Poljakinja koja je zapravo navijala za njega.

-Ometa me dok serviram u finalu Vimbldona. Potpuno je pijana i obraća mi se u sred poena. To je ona koja izgleda kao da je popila 700 pića brate - rekao je Kirjos tokom finala Vimbldona, a njegove reči uživo je emitovala televizija.

Međutim, ovo nije jedini pravni problem sa kojim se suočava Kirjos.

Sud u Australiji odbio je njegov zahtev za tromesečno odlaganje suđenja u kom je optužen za nasilje nad bivšom devojkom Kjarom Pasari.

Advokati australijskog tenisera zatražili su da suđenje bude pomereno za 25. novembar, ali njihova molba nije usvojena. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading