BOGDAN DVOCIFREN PROTIV DALASA Dončić promašio šut za pobedu, Hoksi imali sreće u finišu (VIDEO)
Foto: AP/AP/Jae C Hong

Dalas je u minus fazi, u to nema sumnje! Čak sedam poraza u poslednjih osam utakmica, tri uzastopna, doveli su Maverikse u situaciju da više nisu ni u plej-in mestu posle drame koju su izgubili protiv Atlante - 132:130!

Pobeda jednostavno kao da nije htela da uskoči u njihove ruke, ni u finišu regularnog dela, niti tokom produžetka u kom je Luka Dončić promašio šut za trijumf uz zvuk sirene. 

Imao je Dalas na 0,4 sekunde do kraja dva slobodna bacanja, pri rezultatu 123:122 za Atlantu, ali je Dževel Mekgi pogodio samo jedno i meč je otišao u produžetak. Tako je Tre Jang na 1,8 sekundi pogodio dva bacanja za Hokse (132:130) pre nego što je Dončić iz ćoška pokušao da spasi svoj tim.

KORAK OD ISTORIJE Denver preživeo i bez Jokića, srušio Voriorse uz zvuk sirene (VIDEO)

Imala je Atlanta čak sedmoricu dvocifrenih igrača, a prednjačio je Dedžounte Mari sa 25 poena. Jedna manje imao je Tre Jang koji je dodao i 12 asistencija, dok su Džon Kolins (18 poena, 10 skokova) i Klint Kapela (14 poena, 11 skokova) ostvarili dabl-dabl učinak. Okongvu je takođe imao 14 poena, Sadik Bej 13.

Hoksi su, ako gledamo celu utakmicu, bili bliži pobedi. Imali su 84:74 sredinom trećeg perioda, zatim i 91:76 pre nego što je Dalas sjajnom serijom stigao do 94:91.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading