KORAK OD ISTORIJE Denver preživeo i bez Jokića, srušio Voriorse uz zvuk sirene (VIDEO)
Foto: AP/AP/David Zalubowski

Srpski košarkaš Nikola Jokić propustio je i treći uzastopni meč Denvera u NBA ligi! Zvanično - povreda lista! Nezvanično - koristi sjajnu situaciju na tabeli i odmara pred početak plej-ofa!

Razlika u ovom poslednjem, u odnosu na ona dva prethoidna, jeste da je Denver napokon uspeo da pobedi - i to Golden Stejt na domaćem terenu rezultatom 122:120. 

NISU SVI KAO NOVAK ĐOKOVIĆ Šampionka jednim potezom zgrozila svet - ovo je velika sramota (VIDEO)

Imali su Nagetsi i dosta sreće u ovoj utakmici, jer je Klej Tompson  imao otvoren šut za tri poena za pobedu, uz zvuk sirene. Lopta jednostavno nije htela kroz obruč i Ratnici su propustili priliku da se učvrste na petom mestu Zapadne Konferencije. 

Tompson je prethodno na 20 sekundi bio precizan za tri poena i smanjio je na tih dva razlike, što je bilo sjajno za Golden Stejt koji je na četiri minuta pre kraju gubio sa 109:98.

Ono što je jako važno kada su u pitanju Nagetsi jeste to da se nalaze na korak od istorije. Ukoliko u poslednja četiri meča dobiju samo jednom, ili Memfis upiše jedan poraz, Denver će po prvi put u istoriji franšize završiti prvi na Zapadu i obezbediće prednost domaćeg terena kroz doigravanje.

Majkl Porter Džunior i Džamal Marej su diktirali ritam Denvera na ovom meču i zajedno su postigli 55 poena. Prvi je imao učinak od 29 poena i 11 skokova, dok je drugi imao 26 poena i osam asistencija. 

Brus Braun je sa klupe ubacio 14, dok ej Aron Gordon ostvario dabl-dabl učinak od 13 poena i 10 skokova, uz sedam asistencija. Džef Grin je jedini još bio dvocifren sa 10 poena.

Kada je u pitanju Golden Stejt, pomenuti Tompson je imao 25 poena. Stefon Kari ga je pratio sa 21, dok je Donte Divinćenco meč završio sa 18 poena i 13 skokova. Džordan Pul je brojao do 17. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading