DENVER BEZ JOKIĆA SRUŠIO DONČIĆA Nagetsi bez Srbina savladali Maverikse, Luka se zaustavio na broju 22
Tanjug/Ap

Uspeli su košarkaši Denver Nagetsa da prekinu svoju seriju od dva poraza i slave protiv Dalas Maveriksa sa 98:97, i to bez svog najboljeg igrača - Nikole Jokića! 

Nikoli Jokiću je ovo druga uzastopna utakmica koju propušta, ali je njegova ekipa očigledno uspela da dođe do pobede i bez njega, ruku na srce, uz dosta muke, ali su im se revanširali za poraz u prethodnom meču (127:99).

Ova pobeda mora ići i na "dušu" Luke Dončića koji je podbacio sa "samo" 22 poena, što je bilo dovoljno gostujućoj ekipi iz Denvera. Ove dve ekipe su imale poprilično izjednačenu utakmicu, na poluvremenu je Dalas vodio tek jedan poen razlike - 56:55.

LUDE ZAVRŠNICE U NBA Tre Jang vodio Atlantu do pobede protiv Toronta, Indijana u finišu srušila Orlando (VIDEO)

Denver je potom u trećoj deonici otišao na pet poena prednosti, što je uspeo da sačuva i u poslednjoj, iako su oni ovde podbacili sa samo 19 poena, ali ni Dalas nije previše briljirao (postigli 23). 

Najbolji u redovima Denver Nagetsa bio je Nešon Niland sa 29 poena, dok je Majkl Porter Džunior imao 14. Vredan pomena je bio i Deandre Džordan koji je imao samo osam poena, ali je zabeležio 17 skokova.

U redovima Dalasa je najbolji bio Džoš Grin sa 23 poena, dok je jedan manje ubacio Luka Dončić. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading