LUDE ZAVRŠNICE U NBA Tre Jang vodio Atlantu do pobede protiv Toronta, Indijana u finišu srušila Orlando (VIDEO)
Tanjug/Ap

Reptorsi su imali devet poena prednosti dva i po minuta pre kraja utakmice. Toronto je imao šansu da preko Skota Barnsa u poslednjem napadu dođe do pobede, ali nije uspeo. Meč je ušao u produžetak, a tokom dodatnih pet minuta Ej Džej Grifin je sa osam poena doneo pobedu Atlanti - 124:122. 

OBOREN REKORD Prodat Luka Dončić (FOTO)

U redovima domaćina briljirao je Tre Jang sa 33 poena i 11 asistencija, dok je na drugoj strani sjajno veče imao Barns. Lider Reptorsa susret je završio sa 29 poena, 11 skokova i devet asistencija, Ou Dži Anunobi imao je 27 poena. 

Indijana je savladala Orlando sa 114:113. Orlando je imao četiri poena prednosti tri i po minuta pre kraja, ali je ispustio vođstvo. Eron Nesmit bio je junak pobede svojih Indijana Pejsersa. On je ofanzivnim skokom zapečatio sudbinu "mađioničara". Fauliran je, otišao je na liniju za slobodna bacanja odakle je bio siguran za postavljanje konačnog rezultata. 

Franc Vagner bio je najefikasniji igrač Orlanda sa 29 poena, imao je šut za pobedu, ali nije bio junak, nego tragičar meča. Haliburton je predvodio pobednički tim sa 22 poena i 14 asistencija, a Nesmit je imao 19, poen manje od drugog najefikasnijeg pojedinca Indijane, Majlsa Tarnera.

 Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading