HRVATSKI STRUČNJAK ODUŠEVLJEN "ORLOVIMA" Sa kakvom lakoćom igra Srbija, užitak za gledanje
EPA-EFE/COSTFOTO

Petrović, koji je prilično aktivan na Tviteru, tokom prvog poluvremena utakmice Srbija - Finska objavio je sjajan tvit.

Srbija ja sa ubedljivih 100:70 savladala Finsku u trećem kolu grupne faze Evropskog prvenstva, a posebno impresivna bila je igra Pešićevih Orlova u prvom poluvremenu, koje je Srbija dobila sa 28 poena prednosti - 62:34.

Sjajnom partijom naših momaka bio je očaran i bivši selektor Hrvatske.

 

 

-Kojom lakoćom igra Srbija! Užitak za gledanje, kada su dodavanja temelj košarkaške igre - napisao je Petrović.     

(UŽIVO) EVROBASKET ŠESTI DAN Srbija protiv Izraela za trijumfalnu seriju, derbi igraju Nemci i Slovenci

Podsetimo, Petrović je nakon prvog kola izjavio da su Slovenija, Srbija i Nemačka glavni favoriti za zlato na Evrobasketu.

-Po mom mišljenju postoje tri favorita koji bi trebalo da odu do kraja. To su Slovenija, Srbija i Nemačka. Ne tim redom, ali svaka od njih može da postane evropski prvak - rekao je Petrović za Jutarnji list.

-Slovenci imaju u Dončiću i Dragiću dva sjajna razigravača, igrača koji saigrače čine boljima, i koji su u svakom trenutku u stanju da postignu poene ili da prelome utakmicu. Slovenija ima dobar balans u ekipi. O Srbiji ne treba trošiti previše reči, utakmica s Holanđanima nije nikakav pokazatelj, ali pokriveni su na svim pozicijama i imaju Jokića i Micića. A Nemačka izgleda sjajno. Nemci imaju nekoliko odličnih NBA igrača, izgledaju neverovatno rastrčano i motivisano, imaju fantastičnu podršku s tribina na domaćem terenu i veliku veru u svoje mogućnosti - objasnio je Petrović. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading