OBRADOVIĆ PUN OPTIMIZMA Želimo pobedu u petom meču, izvinio sam se Radonjiću zbog ponašanja Trifunovića
ABA liga/Dragana Stjepanović

Posle meča i ubedljive pobede trener crno-belih je izjavio: 

-Uspeli smo, stigli smo izjednačenja u seriji. Razlika nije bitna, bitno je da smo stigli do pete utakmice. Smatram da smo to i zaslužili. Sve što sam pričao i ranije stoji i sada. Igrali smo borbeno, agresivno, sa mnogo energije. Odbrana je bila odlična, stekli smo samopouzdanje za igru u napadu, stigli do pobede, a sada je cilje da skupimo snagu i odigramo što je moguće bolje peti meč - naglasio je Željko Obradović pa nastavio: 

-Čestitao sam igračima na poluvremenu, rekao sam im da igraju izvanredno, ali da moraju da nastave tako. Ispunili su sve moje zahteve, odigrali su agresivno i pametno, a nadam se da će tako biti i u majstorici koja sledi. Čeka nas zahtevan meč, pritisak će biti veliki na obe strane. Nadam se da ćemo posle petog meča pričati samo o košarci.

OBRADOVIĆ PUN OPTIMIZMA Želimo pobedu u petom meču, izvinio sam se Radonjiću zbog ponašanja Trifunovića

Printscreen

 

PARTIZAN BRUTALNO ODBRANIO DOMAĆI PARKET Crno-beli razbili Zvezdu, već na poluvremenu rešili pitanje pobednika, "majstorica" odlučuje regionalnog šampiona

Obradović je nastavio sa izlaganjem:

-Trifunović je napravio veliku grešku u završnici utakmice, neprimereno su reagovali prema klupi Zvezde. Odmah sam se izvinio treneru Radonjiću, a zatim sam poslao Trifunovića i Zagorca da urade isto. 

Na pitanje da li je pobeda u petom meču nemoguća misijia, Obradović je rekao sledeće: 

-Odgovor na to pitanje, dobićemo 6. juna, kada je na programu majstorica. Iskustvo je na strani Zvezde. Mi moramo da odigramo kao što je to bio slučaj u četvrtom meču, ako želimo, a želimo pobedu. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading