DOŠAO JE KRAJ Vlahović najavio rastanak sa Juventusom i Alegrijem?!
Foto: AP/Tano Pecoraro/LaPresse via AP

Još jedna razočaravajuća sezona Juventusa bliži se kraju. Igre Stare dame poklopile su se sa užasnom situacijom u klubu, a sve to uticalo je i na formu Dušana Vlahovića. Srpski napadač nije uspeo da se adaptira na sistem Masimilijana Alegrija zbog čega je obavestio upravu da je spreman za odlazak, prenosi "90min"!  

Snažni golgeter muči se sa formom od kako je u januaru 2022. godine stigao u Juventus, ove sezone postigao je tek deset golova u Seriji A, a kao glavnog "krivca" za to navijači vide Alegrija. Italijan je poznat kao defanzivno orijentisan trener zbog čega Vlahović nije dobio šansu da se nametne i pokaže sav svo potencijal. 

Na sve to nadovezala se i katastrofalna situacija u klubu, Juventus je ostao bez mesta u Ligi šampiona nakon što im je oduzeto 10 bodova zbog malverzacija. Staroj dami do kraja sezone ostaje trka za plasman evrokupove, a Vlahovićeva želja je igranje u elitnom takmičenju. 

DOŠAO JE KRAJ Vlahović najavio rastanak sa Juventusom i Alegrijem?!

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

 

TRENER "SVETACA" SVE OTKRIO Poznata dalja sudbina Mesija u PSŽ-u

Uprkos nešto slabijoj sezoni Vušan Vlahović važi za jednog od najboljih napadača sveta zbog čega je na meti brojnih velikana. "Sky Sports Germany" nedavno je preneo interesovanje Bajern Minhena za srpskog napadača. Na njegovom dolasku insistira Tomas Tuhel, ali Bavarci nisu jedini zainteresovani...

Mančester junajted, takođe, pomno prati dešavanja oko Dušana Vlahovića. Crveni đavoli i Erik Ten Hag tragaju za dugoročnim rešenjem u špicu, a srpskog napadača vide kao idealno rešenje. Pominje se i Real Madrid koji se sprema za život nakon Karima Benzeme u slučaju da Francuz ode za novcem u Al Itihad. 

Bilo kako bilo, čelnici kluba Vlahoviću su saopštili da sačeka kraj sezone budući da se u Juventusu sprema "čistka", a da će na udaru biti i Masimilijano Alegri. Njegov naslednik mogao bi da bude Igor Tudor koji je poznat po svom napadačkom fudbalu, te Stara dama u tome vidi šansu da zadrži srpskog napadača. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading