TRENER "SVETACA" SVE OTKRIO Poznata dalja sudbina Mesija u PSŽ-u
EPA-EFE/YOAN VALAT

Trener Kristof Galtije je potvrdio da je meč sa Klermonom poslednji Mesijev u dresu Svetaca. 

Dugo su trajali pregovori kluba iz Pariza i Argentinca, mislilo se da će uslediti paraf posle Mundijala u Kataru, ali je najbolji fudbaler sveta samo kupovao vreme i na kraju odlučio da ne produži saradnju koja mu ističe krajem ovog meseca. O tome je pričao trener Galtije. 

NJENE REČI ODZVANJAJU Evo koju je poruku Snežana Borjan poslala Baharu zbog sklanjanja sa gola kapitena Zvezde



– Imao sam privilegiju da treneram jednog od najboljih fudbalera u istoriji fudbala. Biće ovo njegov poslednji meč u Pari Sen Žermenu – rekao je Galtije. 

Ostaje da se vidi samo gde će nastaviti karijeru, mada se već uveliko priča da će prihvatiti ponudu Al Hilala vrednu nestvarnih 1,2 milijarde evra. Izgleda da su pobedili u toj trci Barselonu i Inter Majami, koji jednostavno nisu mogli da pariraju ubedljivo najvećem ugovoru u istoriji fudbala.

Time će Mesi, ukoliko ne bude nekog velikog preokreta, da nadmaši dosadašnjeg rekordera Kristijana Ronalda, velikog rivala na terenu, i to za više nego duplo.

Sve kako bi obnovili staro rivalstvo još iz doba španske La Lige kada su u piku karijera bili u dresovima Barselone, odnosno Real Madrida.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading