RANJENI SMO, ALI IDEMO DALJE Anćeloti optimista uprkos porazu
Foto: Tanjug/Tanjug/Ap


Fudbaleri Barselone pobedili su sinoć u Madridu ekipu Reala rezultatom 1:0 (1:0) u prvom meču polufinala španskog Kupa kralja.

- Video sam našu dobru utakmicu, sa puno intenziteta i presinga. Oni su imali loptu u posedu samo 35 odsto. Nama je falila efikasnost u poslednjoj trećini. Hteli smo pre svega dobru igru, a ne rezultat. Ovo nam daje veru pred revanš. Moramo da ponovimo ovakvu partiju na Kamp Nou. Oni su napred pritiskali veoma jako i do gola došli iz jedne naše greške - izjavio je Anćeloti nakon meča.

Dodao je da protivnik nije zaslužio pobedu sinoć.

- Zadovoljan sam jer smo kontrolisali utakmicu protiv rivala u veoma niskom bloku. Ranjeni smo ali sam siguran da ćemo sa ovakvom igrom proći dalje. Mislim da oni nisu zaslužili pobedu. Bila je ovo naša dobra utakmica u smislu kontrole. Ako budemo ovako igrali u revanšu, stvorićemo više prilika. Mislim da ni Barselona ne može kod kuće izaći da igra kao što je to bilo večeras. Iznenađenje je videti ovakvu Barselonu. Ali naučili su da se dobro bran i u tom aspektu su večeras bili baš dobri. Mi smo gubili previše lopti a to nije dobro - zaključio je Anćeloti.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading