ODLUČENO Sud u Barseloni: Alves ostaje u pritvoru do početka suđenja
EPA/ Alejandro Garcia

Sud u Barseloni je saopštio da Alves mora da ostane u pritvoru do početka suđenja zbog opasnosti od bekstva. Datum početka suđenja još nije određen.

Špansko državno tužilaštvo zatražilo je pre nekoliko dana od suda u Barseloni da zadrži Alvesa (39) u pritvoru, navodeći kao razlog indicije da je silovao devojku u diskoteci. Odbrana brazilskog fudbalera zatražila je da Alves bude pušten da se brani sa slobode. Međutim, Sud u Barseloni je odbio zahtev Alvesa i njegovih advokata i odlučio je da fudbaler ostane u pritvoru.

GOTOV JE! U nevinost slavnog Brazilca više niko ne veruje: DOTUKLA GA MANEKENKA!

Prema španskom zakonu koji je usvojen prošle godine, seksualni napad obuhvata širok spektar seksualnih zločina, od zlostavljanja na društvenim mrežama do silovanja, svaki sa različitim kaznama. Najgori slučaj silovanja uključujući i nasilje može dobiti maksimalnu kaznu zatvora do 15 godina.

Alves je prošle godine igrao za Brazil na Svetskom prvenstvu u Kataru. On je optužen da je po dolasku u Barselonu silovao jednu devojku u toaletu diskoteke, u noći 30. decembra. Njemu je 20. januara ove godine određen pritvor.

Alves je od 2002. do 2008. igrao za Sevilju, a zatim za Barselonu do 2016. godine. Potom je nastupao za Juventus, Pari Sen Žermen i Sao Paulo, pa ponovo za Barselonu. Njegov poslednji klub, meksički Pumas, raskinuo je ugovor sa brazilskim fudbalerom kada mu je 20. januara određen pritvor u Barseloni.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading