Dani Alves
Foto: EPA/EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

 

Za Danijem Alvesom je još jedna (besana) noć između četiri betonska zida. A i kad izađe na svetlost dana, verovatno ne pre početka suđenja za silovanje, imaće šta da vidi - ni rođena žena više ne veruje u njegovu nevinost!

GOTOV JE! U nevinost slavnog Brazilca više niko ne veruje: DOTUKLA GA MANEKENKA!

EPA-EFE/Fernando Bizerra

 

Žrtva strahuje od zaraze

List „La Vangardija“ je objavio da je Alves prilikom napuštanja noćnog kluba naleteo na uplakanu i potresenu žrtvu, koju je - ignorisao.
- Moja klijentkinja dobija psihilošku podršku u ustanovi za pomoć žrtvama nasilja. Bolnica joj je omogućila tretman kako bi izbegla zarazne bolesti, jer silovatelj nije koristio kondom. Također, koristi lekove za spavanje jer posle silovanja ne može da zaspi - rekla je za „Marku“ advokatica silovane devojke.

Joana Sans, lepotica s Kanarskih ostrva, izbrisala je s Instagrama zajedničke fotografije sa suprugom, dajući (mu) tako signal da ne želi da bude na strani nasilnika.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joana Sanz (@joanasanz)

 

Profil 29-godišnje manekenke je bio pun slika s Danijem, s kojim je u braku od 2017. godine, a sad je na njemu ostala tek poneka, i to verovatno zbog njenih obaveza prema sponzorima koje je tom prilikom reklamirala.

Gaćice ključni dokaz

Alvesova žrtva nije oprala gaćice, što je, kako navodi njena advokatica, ključni dokaz.
- Srećom, klub u kojem je silovana napustila je kolima hitne pomoći i otišla u policiju. Za razliku od mnogih žrtava seksualnog zlostavljanja koje operu donje rublje, ona nije uništila dokaze.

Pratioci atraktivne Špankinje na toj društvenoj mreži - ima ih skoro 900.000 - ne mogu više da vide ni fotke s venčanja na Ibici.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joana Sanz (@joanasanz)

 

Alves (39) zatočen je u katalonskom zatvoru „Brijans“ pod optužbom za seksualni napad u noćnom klubu u Barseloni 30. decembra, zasad bez prava na kauciju zbog opasnosti da pobegne u rodni Brazil, s kojim Španija nema dogovor o isporučivanju osuđenika. Mogućnost da zatraži da se brani sa slobode ističe mu 31. januara.

GOTOV JE! U nevinost slavnog Brazilca više niko ne veruje: DOTUKLA GA MANEKENKA!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Skrhana majka bez reči

Lusija Alves, Danijeva majka, snimljena je kako u društvu rođaka napušta advokatsku kancelariju u Barseloni koja će braniti njenog sina. Brazilka nije davala izjave, a njeno tužno lice nisu mogle da skriju naočare za sunce. Na pitanje da li veruje u nevinost svog sina, samo je klimnula glavom.

Najtrofejniji fudbaler u istoriji (46 pehara) tereti se za silovanje 23-godišnje devojke. Prema optužbi, Alves ju je prisilio da sedne na njega, zatim ju je bacio na tlo i naterao da ga hvata za polni organ, čemu se ona opirala, a onda ju je ošamario i penetrirao u nju dok nije ejakulirao.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joana Sanz (@joanasanz)

 

Dani Alves se suočava s kaznom zatvora od četiri do 12 godina.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading