ZVEZDINI NAVIJAČI NAPRAVILI SKANDAL U RIMU Nastala velika tuča ispred stadiona, "delije" otele zastavu navijačima Rome (VIDEO)
Foto: Printscreen/Printscreen Twitter

Navijači Crvene zvezde bili su u Italiji tokom prethodnih nedelju dana kako bi pružili podršku košarkašima na gostovanjima u Bolonji i Milanu, a sudeći po informacijama do koje su došli neki od najčitanijih medija u toj zemlji, bili su i u poseti Rimu. Kako prenosi "Republika", navijači iz Srbije napali su najvatrenije pristalice Rome nakon meča italijanskog velikana i Empolija, a tom prilikom je pala zastava!

ZVEZDA OBAVILA SJAJAN POSAO Crveno-beli potvrdili dolazak velikog pojačanja na "Marakanu"

Najbitnije obeležje navijačke grupe nestalo je nakon sukoba dve navijačke grupe, a pretpostavlja se da su "Delije" osvojile trofej u glavnom gradu Italije. Takođe, mediji sa Apenina navode i da su navijači Zvezde bili manje brojni od rivala, ali ih to nije sprečilo da odnesu trijumf u ovoj borbi.

Navijači Zvezde su pratili glavnu grupu koja nosi zastavu, napali ih i oteli im zastavu. Inače ta zastava je najstartija na tribini, a ta grupa je u bratskim odnosima sa "Bed Blu Bojsima", zbog čega su im i oteli zastavu. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading