SRBIN DEBITOVAO ZA LIVERPUL Pamtiće Bajčetić nestvarnu pobedu "Redsa" protiv Bormuta, izjednačili rekord Premijer lige
Printscreen

Pamtiće 70. minut i izmenu Stefan Bajčetić kada je po prvi put zvanično u dresu Liverpula izašao na teren. Ukazao mu je priliku Jirgen Klop na meču protiv Bormuta pri rezultatu od 7:0. Treba reći da je ovaj momak rođen 2004. godine svojim talentom i pre svega radom to i zaslužio. 

Mladi srpski fudbaler, koji nastupa za omladinsku selekciju Španije, Stefan Bajčetić je pre nekoliko dana i produžio ugovor sa viceprvakom Evrope. 

Dužina nove saradnje nije poznata, ali je izvesno da će sin bivšeg fudbalera Crvene zvezde Srđana Bajčetića dugo još biti član "crvenih". Bajčetić je nagrađen za odlične pripreme sa prvim timom Liverpula, u koji se ustalio ovog leta bez obzira na paklenu konkurenciju. 

Inače fudbaleri Liverpula su rutinski završili posao protiv Bornmuta i pobedili sa čak 9:0. 

Time su izjednačili rekord tog takmičenja kada su najubedljivije pobede u pitanju. Pre njih je to uspelo Mančester junajtedu dva puta (1995. protiv Ipsviča i 2021. protiv Sautemptona) i Lesteru koji je pre tri godine identičnim rezultatom savladao Sautempton. 

SRBIN DEBITOVAO ZA LIVERPUL Pamtiće Bajčetić nestvarnu pobedu "Redsa" protiv Bormuta, izjednačili rekord Premijer lige

Kada Roberto Firmino postigne dva gola i ima još tri asistencije, pa kako i da ne dođete do ovakvog uspeha. Brazilac je vanserijski igrač, ali nije vičan statističkim kategorijama te je njegov učinak za 70. minuta na terenu i više nego impresivan. 

Mančester siti je na krilima het-trika Erlinga Holanda pobedio Kristal Palas kod kuće sa 4:2, i to posle 0:2 na poluvremenu. Luka Milivojević presedeo je meč na klupi za rezerve gostiju. 

Rahim Sterling bio je dvostruki strelac u trijumfu Čelsija nad Lesterom. Na klupi zbog suspenzije nije bilo Tomasa Tuhela, Plavci su od 28. minuta igrali s desetoricom zbog isključenja Galagera, uprkos tome su vodili sa 2:0, ali su na kraju jedva sačuvali trijumf – Kastanj je u 86. minutu pogodio prečku. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chelsea FC (@chelseafc)

Te utakmice bile su u središtu pažnje, ali je Brajton tiho u vrhu tabele – sada je na deset bodova posle pobede nad Lidsom 1:0. Jedini pogodak postigao je Paskal Gros u 66. minutu.

U preostalom meču dana Brentford i Everton remizirali su 1:1. Pravo je čudo da domaćin nije pobedio – mnogo šansi, prečke i stative, a na kraju su golom Janelta u 85. minuzu stigli do boda.

Prethodno je za Karamele gol postigao Gordon u 24. minutu. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading