JOŠ JEDAN ODLAZAK SA "MARAKANE" Napadač odlazi iz Zvezde i seli se u komšiluk?
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Fudbalski klub Crvena zvezda i zvanično je ostao bez Srđana Babića koji je za 1.100.000 evra prešao u redove Almerije, ali to bi samo mogao da bude početak odlazaka iz Ljutice Bogdana.

Još jedan od igrača koji su u prethodnom periodu igrali na pozajmici, Ibrahim Mustafa, nalazi se blizu još jedne pozajmice. Prethodnih šest meseci proveo je u Novom Pazaru, a sada je blizu odlaska u Borac iz Banja Luke.

Novi trener ekipe iz Republike Srpske, Nenad Lalatović priznao je da želi Mustafu u svojim redovima, kao i nekadašnjeg vezistu Partizana Nikolu Ninkovića koji je igrao u Proleteru prošle sezone.

JOŠ JEDAN ODLAZAK SA

FK Crvena zvezda

 

- Moje želje jesu i Ninković i Mustafa... Već sam obavio razgovor sa (Zvezdanom) Terzićem i on mi je rekao da Mustafa mora da obavi pripreme sa Crvenom zvezdom. Hteo sam i (Sašu) Jovanovića, ali on je u pregovorima sa TSC-om, videćemo šta može da se dovede. Kada bih doveo u Borac i Mustafu i Jovanovića bili bismo dominantni, ali to je jako teško, zato što Jovanović već pregovara, a Mustafa ide na pripreme sa Zvezdom. Andrić (Nikola, Radnički Kragujevac, prim. aut.) je isto moja želja, Ninković isto, on će pregovarati sa klubom pa ćemo videti. Ali smatram da moramo da se pojača ekipa, da Borac bude bolji nego ove sezone. Borac je bio treći, gledao sam dosta njihovih utakmica. Želim da igramo bolji, agresivniji fudbal i da se u svakom trenutku zna ko šta radi i da napravimo rezultat. Želimo da osvojimo jedan od trofeja", istakao je Lalatović u izjavi za "Mondo".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading