NOVA BLAMAŽA JUNAJTEDA "Crveni đavoli" doživeli pravu katastrofu
Gareth Fuller/PA via AP

Bio je ovo još jedan debakl "crvenih đavola".

Sve je počelo golom Mojsesa Kaiseda koji na kraju ove sezone dobija veliku minutažu i ujedno prve minute od dolaska iz Kolumbije.

Kaisedo je pokupio loptu nakon izblokiranog udarca njegovog saigrača i uputio prelep udarac po zemlji sa distance koji je bio neodbranjih za španskog golmana na prvoj stativi.

POKER ZVEZDE Crveno-beli se poigravali sa Radničkim i napravili još jedan veliki korak ka tituli

Sa tim rezultatom se otišlo na poluvreme bez da je Junajted i pripretio protivničkom golu. Međutim, niko nije mogao da nasluti šta će se dogoditi u nastavku.

Brajtonovih 15 minuta po početku drugog dela igre su ujedno i najbolji te ekipe cele sezone, a tokom tog perioda su uspeli da postignu čak tri gola.

Čelsi ispustio pobedu u 97. minutu, težak poraz Sautemptona

Redom su ih postizali Kukurela koji je loptu zabio pod prečku, zatim Gros koji je promešao odbranu "crvenih đavola" i naposletku Trosar koji je imao dosta sreće u postizanju komičnog gola nakon reakcije Daloa koji je pokušao da sačuva svoju mrežu.

Junajted je ovim porazom ugrozio nastup u Ligi Evrope naredne sezone, dok se od borbe za Ligu šampiona odavno oprostio. Trenutno imaju 58 bodova, odnosno šest više od Vest Hema koji ima dva meča manje.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading