Čelsi ispustio pobedu u 97. minutu, težak poraz Sautemptona
EPA-EFE/ANDY RAIN

Čelsi je bio na pragu pobede, ali je ekipa Vulverhemptona stigla do izjendačenja u poslednjim trenucima utakmice.

Dva gola u tri minuta je postigao Romelu Lukaku, ali to ipak nije bilo dovoljno da Čelsi ostvari pobedu na ovoj utakmici.

U prvom poluvremenu nije bilo promene rezultata, sve do 39. minuta kada je Loftus-Čik postigao gol, koji je ubrzo poništen zbog ofsajda. Loftus-Čik nije bio u ofsajdu, ali jeste Ridiger, pa su sudije procenile da je on uticao na igru i poništen je gol Čelsija.

U drugom poluvremenu Čelsi je zaigrao još angažovanije i u 54. minutu utakmice sviran je penal, koji je Lukaku ubrzo pretvorio u vođstvo Čelsija.

Nije se čekalo dugo na novi gol, budući da je Belgijanac u 58. minutu na asistenciju Pulišiča zatresao mrežu rivala za 2:0.

Ipak, gostujuća ekipa se nije predala i za to je stigla nagrada.

Prvo u 79. minutu kada je Fransisko Trinsao zatresao mrežu Čelsija, a onda i na kraju – u 97. minutu utakmice kada je Konor Koudi na oduševljenje navijača Vulvsa poslao loptu u mrežu za konačnih 2.2.

Čelsi je ovim remijem ugrozio sebi treću poziciju, budući da uz četiri boda prednosti u odnosu na Arsenal ima i utakmicu više. ekipi sa "Stamford Bridža" ostale su još dve utakmice do kraja Premijer lige.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading