MATIĆ SUROVO ISKREN Bio mi je san da igram na Marakani, možda moj sin obuče crveno-beli dres!
Foto: EPA/EPA-EFE/Tim Keeton

 

Nekadašnji reprezentativac Srbije i član Mančester junajteda Nemanja Matić za podkast "Poe i Vuj" ispričao je, pored ostalog, priču iz detinjstva i snu o kojem je maštao, a to je da zaigra jednog dana u dresu Crvene zvezde.

-Tad mi je pomogla familija. Bilo je teško, igrao sam u Zvezdi kao klinac četiri i po godine, pa onda u Partizanu nekoliko sezona, a u oba kluba su mi rekli da nisam dovoljno dobar i da idem - počeo je Matić, a onda i otkrio da je morao da se vrati kući upravo zbog tih loših preporuka. 

MATIĆ SUROVO ISKREN Bio mi je san da igram na Marakani, možda moj sin obuče crveno-beli dres!

EPA/FILIP SINGER

 

 

MATIĆEVA PODRŠKA ĐOKOVIĆU! Ove reči će dobro zapamtiti cela Srbija! 

-To mi je bio san da odigram jednu utakmicu za Crvenu zvezdu, ali to se nije desilo. To je život. Nekada moraš da prihvatiš da te ne žele i da vidiš šta možeš, da im pokažeš da su pogrešili. Ne, neću se vratiti, to mi je bio san kad sam bio dete. Sad da se vratim ne bi bila ista motivacija. Možda moj sin bude igrao za Zvezdu, ne moraš sve u životu da uradiš - naglasio je Matić.

MATIĆ SUROVO ISKREN Bio mi je san da igram na Marakani, možda moj sin obuče crveno-beli dres!

EPA-EFE/SRDJAN SUKI

 

 

On je potom prokomentarisao i trenutnu situaciju na Marakani, kao i da bi voleo da vidi više mladih srpskih igrača kada Zvezda igra evropske mečeve. 

- Zvezda je igrala dva puta Ligu šampiona u poslednje četiri godine i nisam video mlade igrače. Treba da im daju šansu jer tako se razvija fudbal. Ako jedan Mejson Grinvud od 17 godina igra za Junajted... Imamo velike talente u Srbiji koji mogu da igraju za Zvezdu ili Partizan - poručio je Matić. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading