VELIKO POJAČANJE NA "KROVU" Bivši fudbaler Zvezde i Partizana potpisao za Voždovac!
FK Voždovac

 

Mladi 21-godišnji fudbaler rođen je u Zaječaru, a prošao je omladinske škole dva srpska velikana – Crvene zvezde i Partizana. Kao pozajmljeni igrač iz redova crveno-belih nastupao je još i za Rad i IMT, a na Krov dolazi sa ambicijom da se dokaže u seniorskom fudbalu.

BIO JE MILJENIK "DELIJA", OBOŽAVA KAFANU, GLUMIO U SPOTU POZNATE PEVAČICE! Gde je nestao bivši kapiten Zvezde koga su voleli čak i "partizanovci"? (FOTO)

- Ovo je veliki korak za mene, Voždovac je ozbiljan klub sa dugom tradicijom i radujem se što sam sada deo njega. Uslovi su fantastični, ekipa je jako dobra i zahvalan sam stručnom štabu i upravi što su mi omogućili da budem deo tima. Voždovac igra atraktivan i moderan fudbal, tome se najviše radujem i mislim da svojim kvalitetima mogu da doprinesem dobrim rezultatima. Veliki deo ekipe poznajem od ranije i ne sumnjam da ću se lepo uklopiti, a na meni je da radim i izborim se za svoju šansu - poručio je Novaković po dolasku na "krov".

Generalni direktor kluba poželeo je mladom vezisti dobrodošlicu i mnogo sreće na terenu.

- Pratili smo Novakovića i uz detaljnu analizu doneli odluku da njegov profil odgovara ideji koju mi imamo kao klub, ali i našim ambicijama i ciljevima koje smo postavili. Tradicija dovođenja mladih talenata se nastavlja, a Martinov dolazak još jedan je dokaz da je Voždovac idealna sredina za njihov razvoj. Iako nije prošao pripreme u Turskoj sa ekipom, ima dovoljno vremena do početka drugog dela prvenstva da se uklopi i zasluži minutažu - rekao je Miloš Mirković.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading