ZNATE LI ŠTA JE FUDBAL? Ono kad vodiš 3:0 na poluvremenu, a onda izgubiš 3:4! (VIDEO)
Tanjug/Ap

Znate li onu poznatu repliku iz filma "Kad porastem biću kengur", kada se lokalni kladioničari raspravljaju o tome šta je fudbal? E, pa, ono što je ovog popodneva viđeno u Veneciji može da posluži kao pravi primer.

ZVEZDA OŠTEĆENA U KRUŠEVCU? Crveno-beli tražili penal, sudija nije reagovao! (VIDEO)

SOLSKJER OTIŠAO, PROBLEMI OSTALI! Junajted se spasao u završnici, Totenhem lako protiv "fenjeraša" (VIDEO)

Fudbaleri Verone uspeli su da posle 0:3 u prvom delu za domaćina okrenu rezultat u svoju korist i na kraju slave sa 4:3. Teško da će ove sezone biti viđen bolji meč u Italiji, a možda i šire.

ZNATE LI ŠTA JE FUDBAL? Ono kad vodiš 3:0 na poluvremenu, a onda izgubiš 3:4! (VIDEO)

Tanjug/Ap

 

Venecija je tokom prvih 45 minuta bila u ozbiljnom naletu. U intervalu od 12. do 28. minuta tri puta su tresli mrežu gostiju. Prvo Cecaroni, a onda Crnigoj i Henri. Delovalo je da ekipu našeg Darka Lazovića čeka pravi pakao, međutim...

Dvojica donela, dvojica i odnela. Prvo je Henri u 52. postigao autogol i smanjio zaostatak, a da stvar bude gora strelac prvog gola Cecaroni dobio je direktan crveni u 63. Tada kreće putpuno ludilo.

U 65. minut Kaprari pogađa sa bele tačke, a onda sin Čola Simeonea, Đovani Simeone nastavlja svog ovosezonski niz i prvo u 67. pa onda i u 85. kompletira nestvaran preokret i baca domaćina u nokdaun.

E, to je fudbal.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading