NIJE POMOGAO NI GOL SRBINA! Milenković uzalud pogodio, Murinjov skupoceni napadač je heroj! Ludnica u Napulju! (VIDEO)
EPA

Fudbaleri Rome pobedili su Fiorentinu sa 3:1 u meču prvog kola Serije A. Sjajan debi Žozea Murinja na Olimpiku obeležio je još jedan debitant, Tami Abraham.

Meč je užasno počeo za goste koji su od 17. minuta ostali sa igračem manje nakon isključenja Dragovskog. U 26. je "vučica" to kaznila golom Henrika Mktarijana.

Nadu gostima doneo je naš reprezentativac Nikola Milenković u 60. minutu, ali je Vereto sa dva gola, prvo u 64. a onda i u 80. minutu doneo trijumf Romi. Navijači su dobili novog junaka u liku Tamija Abrahama koji je nedavno stigao iz Čelsija za 40.000.000 evra. Englez je upisao dve asistencije na svom debiju.

NIJE POMOGAO NI GOL SRBINA! Milenković uzalud pogodio, Murinjov skupoceni napadač je heroj! Ludnica u Napulju! (VIDEO)

EPA

 

Ludo je bilo i na meču Napolija i Venecije gde je domaćin slavio sa 2:0, ali uz mnogo muke. Prvo je Osmihen dobio direktan crveni karton u 23. minutu nakon tuče, a u 56. Lorenco Insinje je promašio penal.

Gosti iz "grada na vodi" nisu se najbolje snašli na povratku u elitu, pa su napravili još jedan jedanaesterac samo šest minuta kasnije. Insinje ovog puta nije pogrešio, a pobedu je potvrdio Elmas u 73. minutu meča.

Standings provided by SofaScore LiveScore

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading