DA ISPRAVIMO NEPRAVDU Gest "delija" koji će oduševiti fudbalere Zvezde
FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde doživeli su bolan poraz od Monaka (0:1) na startu Lige Evrope. Bio je to treći meč u nizu na kom crveno-beli nisu upisali trijumf i nalaze se u rezultatskoj krizi.

U nedelju od 17 časova gostuju Novom Pazaru, a "delije" pozivaju sve navijače da podrže ekipu.

S obzirom na to da neće biti gledalaca zbog ranije kazne koju ima trenutno prvoplasirani tim Mozzart Bet Superlige, navijači Crvene zvezde će se okupiti dan ranije na pomoćnom terenu iza "Marakane" gde će dati podršku svojim miljenicima.

ZVEZDIN REKORDER Aleksandar Dragović ušao u istoriju Lige Evrope

"Delije" će se okupiti u subotu od 14.15, a podsećaju da je ovo najbitnija sezona domaćeg fudbala i da je neophodno prepoznati osetljiv trenutak u kome se crveno-beli nalaze.

Njihovo saopštenje prenosimo u celosti.

Želimo da našim igračima pružimo preko potrebnu podršku pred teško gostovanje Novom Pazaru gde nam je uskraćeno da bodrimo svoj klub. Još u prvom kolu smo istakli da je ovo najbitnija sezona, a sada je jako bitan trenutak. Sever je mnogo puta do sada pokazao da ume da prepozna trenutak kada i kako treba reagovati. Setimo se samo da je protekle sezone ključni trenutak bio doček igrača na aerudromu i podrška stotinak Delija posle ispadanja od Šerifa. Tad se lomilo i završilo se duplom krunom.

MILUNOVIĆ UTUČEN NAKON PORAZA "Emotivno smo ispražnjeni, Srnićeve suze sve govore"

- Takođe, želimo i da ispravimo nepravdu koja se dogodila na utakmici sa Monakom gde je našim junacima zviždano - posle odlične igre i nesrećnog poraza! Zviždano je ljudima koji su učinili da Zvezda u proteklih pola decenije bude to što jeste, ljudima koji su nas nebrojeno puta do sada obradovali. Iz utakmice u utakmicu pozivamo na pun stadion, ali isto tako ne želimo da dopustimo da na tribinama Marakane prevladaju histerija, razmaženost, mentalitet iz kladionica i sa Tvitera. Zviždanje najboljim igračima, stidljivi povici teranja uprave, za čijeg mandata Zvezda šest godina osvaja titule i igra grupne faze Lige šampiona ili Lige Evrope. Gde je kraj bahatosti i neuračunljivosti ljudi koji dolaze na veće utakmice? Takvim stavrima jedno može da se stane na put reakcijom i to velikog broja pravih Zvezdaša - navodi se u saopštenju "delija".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading