DA POČNEMO SA TRENINZIMA NA LEDU Radonjić govorio o nehumanim uslovima u "Pioniru"
Foto: ALO/Marko Metlaš

Košarkaši Partizana uspeli su posle više od tri sata, koliko je trajala utakmica, uz prekid u samoj završnici, da pobede Crvenu zvezdu u trećem meču finalne serije sa 70:67 i tako ostanu u igri za titulu.

Panter je pogodio trojku za 68:65, a zatim je usledio prekid koji je trajao više od pola sata. Kada je ispražnjen deo tribina, igrači su se vratili na parket, a više snage i koncentracije u završnih 57 sekundi je imao Partizan.

UŽASNE SCENE U "PIONIRU" Navijač Partizana udario sudiju (VIDEO)

- Smatram da je u odnosu na prva dva duela, ovaj meč nije bio na željenom nivou. Nije bilo kvaliteta. To je donekle i očekivano jer su iza nas dva zahtevna meča. Uslovi za igru su bili specifični, zbog klizavog parketa. Imali smo priliku da dobijemo, nismo je iskoristili, okrećemo se narednom duelu - rekao je trener Crvene zvezde Dejan Radonjić.

UŽASNE SCENE U "PIONIRU" Navijač Partizana udario sudiju (VIDEO)

Radonjić se potom osvrnuo na veoma teške uslove za igru, pošto je parket bio veoma klizav.

- Nadam se da ćemo imati normalne uslove za igru u četvrtom meču. Pre svega mislim da će parket biti u normalnom stanju, ili da počnemo da treniramo na ledu. Iskreno se nadam da se niko nije povredio u meču koji je ostao iza nas - naveo je trener crveno-belih.

Četvrta utakmica igra se u sredu od 18.30.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading