MINIMALAC ZVEZDE Trener prezadovoljan, samo pohvale sipa
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Branioci titule na stadionu "Rajko Mitić" dočekali Kruševljane i posle mnogo muke pobedili 1:0 i bar na jednu noć vratili se na lidersku poziciju.

Trener Dejan Stanković izneo je utiske:

- Jedna lepa pobeda, večeras su igrali momci koji nisu imali veliku minutažu zbog gustog i važnog rasporeda po kojem imamo utakmice na svaka tri dana. Svaki meč je sve bitniji, tako da sam prezadovoljan. Napredak je imao jednu šansu, ostalo je bilo pod kontrolom. Mogli smo da postignemo i neki gol više, ali ne može svaka utakmica da bude tako „raspucana“. Moramo nekad i da je zaslužimo, da se odbije i da nam dođe, zato ćemo raditi, nećemo stajati. Ovo je dokaz da Crvena zvezda može da računa na 25 igrača, koji su u svakom trenutku spremni da brane ovaj dres. Stresno jeste, ako ne postignemo gol na početku, prolazi vreme, ali ja mislim da je stresnije za moje igrače jer žele da pokažu i da dokažu da zaslužuju ovaj dres. Večeras nemam sem pohvala šta drugo da im kažem, idemo dalje, utakmica po utakmica.

Govorio je i o gustom rasporedu, budući da crveno-bele već u utorak očekuje revanš meč 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

- Kada su utakmice na svaka tri dana, udarci koje dobiješ u toku meča nema dovoljno vremena ni da prođu, a već je stigla sledeća utakmica. Sve su to jaki momci, hrabri, pravi, sve će doći na svoje mesto, ne sumnjam u to.

Osvrnuo se na podršku sa tribina.

- Mnogo nam znači podrška navijača koji nisu stali devedeset minuta i verovali zajedno sa nama. Još jedan veliki zagrljaj za sve njih, zvezdaše i sve one koji veruju u nas.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading