“Planuo”prvi kontingent ulaznica za AIBA Svetsko prvenstvo u boksu za muškarce u Beogradu!
BSS

Odmah po puštanju u prodaju ulaznica za glavni AIBA događaj i najveću planetarnu smotru plemenite veštine “planuo” je prvi kontingent od 1000 karata.

Zvanični partner za prodaju ulaznica je firma eFinity na web lokacijiefiniti.rs, takođe i na mobilnoj aplikaciji, kao i na sajtu https://www.ddtickets.rs/SR/Efinity/2021/ 

Cena ulaznica za eliminacione mečeve iznosi od 700 do 1200 RSD (6,5-11 evra), za svečano otvaranje, kao i za polufinale, 1200-1800 RSD (11-16,6 evra). Najskuplje karte prodavaće se za finale 5. i 6. novembra, od 1800 do 18000 RSD (16,6-166 evra). Čekamo ljubitelje boksa iz Srbije i celog sveta da prisustvuju AIBA Svetskom prvenstvu u boksu. AIBA Svetsko prvenstvo uboksu počinje 24. oktobra 2021. svečanom ceremonijom otvaranja. Finale je zakazano za 5-6. novembar. 

BSS

 

 

Vremena su oduvek bila teška i trnovita zaostvarenje velikih snova, tako će uvek i biti. Samo istrajni, hrabri, oni koji se svakodnevno žrtvuju i veruju u svoj san stižu do istog. Takav je i kapiten bokserske selekcije Srbije Vladan Babić koji je na zalasku amaterske karijere dočekao ono o čemu je oduvek maštao i u šta je mali broj ljudi verovao. Superteškaš Babić je kapiten srpskog tima koji će zajedno sa kolegama izaći pod svodove beogradske Štark Arene i boriti se za svetsku slavu i medalju Srbiji u srcu naše prestonice na 21. svetskom šampionatu boksera.

BSS

 

 

- Iskreno pre pet godina da mi je neko rekao da ću 2021. biti kapiten selekcije Srbije na Svetskom prvenstvu u Beogradu rekao bimu to je puka mašta, ne što nisam verovao u sebe, već što je naš boks bio na marginama. Danas sa ponosom mogu izaći i reći moja Srbija, moj Beograd će biti bokserski i sportski centar sveta dve nedelje, a moje srce je puno ponosa, sreće i radosti jer sam ostvario dečački san, nosiću kapitensku traku i zastavu Srbije na smotri najboljih boksera sveta u našoj Areni. Iako se mnogo puta čoveku učini da ne može više, da je ono što radi uzaludno jer okolnosti života nas opominju da nam su nam veliki snovi zabranjeni, da smo nerealni, sada sa ove tačke gledišta mogu reći da nikada ne treba odustajati od tog sna, a ja sam evo čist primer da se rad, vera i istrajnost isplate i da ništa nije nemoguće. Spremam se nikad jače, sve moje misli, snaga i energija su već u Areni. Obećavam krvavu borbu, obećavam da ću u ringu dati sve od sebe. Želim da moj poslednji let u amaterskom boksu bude zapečaćen medaljom za Srbiju u srcu mog rodnog grada - zaključio je naš superteškaš, kapiten boks reprezentacije Srbije Vladan Babić.  

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari (0)

Loading