Skoplje ostavke
Foto: Alo/Foto: Pixabay

Skoro objavljen video o "10 najopasnijih gradova na Balkanu" izazvao je veliku pažnju među ljudima širom regiona i to zbog jednog, rekli su mnogi, presmešnog podatka.

TikTok profil "Globalfactshub" je profil koji se bavi raznim činjenicama o širokom spektru tema. Iako nije jasno odakle prikupljaju svoje informacije, kako navode, one su dobro istražene. Ipak, kod najopasnijih gradova na Balkanu čini se da se nisu baš potrudili - ako je verovati komentarima Balkanaca.

Na svom TikTok profilu oni su napravili listu od 10 gradova na Balkanu koji važe za neke od najopasnijih. Krenuvši od 10. mesta stvar se zahuktavala sa sve manjim brojevima a onda je prvo mesto izazvalo salve smeha.

10. mesto zauzela je Rijeka u Hrvatskoj. Deveto je pripalo Nišu u Srbiji, osmo Ljubljani u Sloveniji, a sedmo Zagrebu, takođe u Hrvatskoj.

Split je bio na šestom, Beograd na petom, Novi Sad na četvrtom mestu. Tirani u Albaniji je pripalo treće mesto, Sarajevu u Bosni i Hercegovini drugo a onda, u ovom slučaju najgore 1. mesto pripalo je Skoplju u Severnoj Makedoniji.

"Priština napustila čet"

Upravo zbog prvog mesta ispod videa našao se veliki broj istih komentara koji je prosto glasio:

"Kako je to Skoplje najopasniji grad?".

"Dajte ljudi nemojte da me zasmejavate, Skoplje je najsigurniji grad", "Kako je to Skoplje opasniji od Tirane, Beograda i Zagreba?", "Priština je napustila čet", "Dođite u Gnjilane na Kosovu i videćete ko će zauzeti prvo mesto", "Hahah, je l' ovo neka šala?", glasili su još neki od komentara.

(Blic)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading