venčanje
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Uvreženo je mišljenje da se svekrva i snajka nikako ne vole i da su one koje se poštuju "izrodi".

Navodno, nijedna žena nije dovoljno dobra za njenog sina, jer niko ne zna da kuva, pegla, čisti i voli kao ona.

Međutim, većina žena zarad mira u kući sakrije nezadovoljstvo snajkom, jer, opet, radosna je što će oženiti sina, pa onda dobiti i unuke.

U tu većinu ne spada jedna Srpkinja, koja je, kako je ispričao njen sugrađanin TikToker Aleksa Pavlović, odbila da dođe na svadbu svog sina.

"Možda i najjača kompleks priča ikada! Profesorka moja iz srednje škole nije htela sinu da dođe na svadbu jer je oženio medicinsku sestru. Navodno, muž joj je lekar specijalista, dva sina specijalista, pa kako to sad on da oženi medicinsku sestru? Valjda je non-stop slušala u kući ono "prvo Bog pa lekar", pa onda nije htela da dođe na svadbu. Obožavam je. Moram da je pozdravim kad je budem sreo", zaključio je Aleksa.

Majku svi osudili u komentarima

Video je za samo nekoliko sati pregledalo više od 3.500 ljudi, a ljudi u komentarima nisu krili čiđenje zbog ovakve situacije.

"Svaka čast sinu koji je očito isterao svoje", E svašta ću čuti", "Kako gospođa nije bila bar doktor nauka u svojoj oblasti, ako je ova sestra manje vredna, znači i profesorka je nepismena", glasili su neki od komentara.

(Blic Žena)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading