Nadica Ademov
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Nadica Ademov nedavno je ponovo zakoračila na javnu scenu nakon što je dobila ćerku.

Pored toga što je razgovarala o odnosu sa svojim partnerom, otkrila je kako je uspela da se oslobodi viška kilograma. Međutim, još uvek nije otkrila da li će uskoro organizovati svadbu.

- Nisam se nešto trudila oko fizičkog izgleda, to je genetika. Ja sam vrlo brzo skinula kilograme, a to je za mene možda bilo i opterećenje dok sam bila trudna. Pitala sam se kako ću i šta ću posle porođaja, ali me je Bog pogledao, nisam se uopšte namučila - rekla je Nadica.

Nadica Ademov

Foto: Printscreen/instagram

 

Pevačica priznaje da je u ovom periodu posebno emotivna i da se, iako to nije očekivala odlično snašla u najlepšoj životnoj ulozi.

- Moram da kažem da sam se super snašla, s obzirom da mi je prvo dete i da nemam nekog iskustva. Sada sam super, na početku je bilo malo teško, što je i normalno, bila je jako mala. Sluša me, stvarno je mirna beba, za poželeti. Javi se samo kada je gladna i kada hoće da spava – ispričala je u razgovoru za Grand, a zatim otkrila kako njena ćerka reaguje na muziku:

- To je prosto neverovatno, ona tačno zna kada neko drugi peva, tada ne obraća puno pažnju. Ali kada krenu pesme „Šapat vetrova“ i „Zid plača“, to sam i kačila na Instagram, ona ne trepće. Prepoznaje glas, pa se malo zbuni kada me vidi na televiziji, a ja je držim. Shvatiće naravno kada poraste, pa će da vidi čime se mama bavi.

Njen partner Damir je, kako kaže, njena velika podrška.

- Pomaže mi stvarno, ne mogu da kažem, kada ja ne mogu ili kada sam slaba, prehlađena, on je uvek tu i hvala mu.

Nadica je pre nekoliko meseci rekla da odlaže venčanje zbog trudnoće, a sada je iznenadila priznanjem kada je rekla da svadbe ipak, možda i neće biti.

- Mislim da je vreme da vi njega pitate, jeste da čovek ne želi da daje izjave, ali ću pitati ja njega, pa ću vam preneti kada će biti svadba. S obzirom na to da ovu crninu nosim, teško da će biti venčanice - našalila se ona.

Grand

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading