aleks nikolić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Aleksandra Nikolić Filip Car uskoro će postati roditelji, a bivša rijaliti pobednica porodiće se u Beogradu.

Filip i Aleksandra pre nekoliko meseci su raskinuli veridbu, a kako prenose domaći mediji, Car planira da ponovo zaprosi Nikolićevu.

Aleksandra Nikolić

Foto: Printscreen/instagram

 

- Aleksandra i Filip su na korak do pomirenja. Iako je jako povređena zbog njegovog ponašanja prema njoj, Aleks stvarno vidi da se Filip promenio, čuju se svaki dan i upućen je u sve vezano za njihovu ćerkicu - rekao je izvor na početku razgovora i otkrio da Filip namerava da ponovo zaprosi Aleksandru.

- Filipu je mnogo žao što Aleksandra nije kod njega u Hrvatskoj. Želeo je da se ona tamo porodi i da žive kao porodica na okupu. Sada je spreman na sve kako bi ispravio odnos sa njom i bio prisutan u životu njihove ćerke. On će najpre doći u Beograd kada se Aleks bude porodila i planira da ostane neko vreme uz nju kako bi joj pružio svu pomoć i podršku oko bebe. Takođe, namera mu je da je ponovo zaprosi nakon što ona izađe iz porodilišta - rekao je sagovornik, i otkrio detalje.

- Pripremiće joj romantično iznenađenje, a ukoliko sve bude po planu i Aleksandra prista da se uda za njega, on namerava da oni i njihova beba žive zajedno. Najviše bi voleo da to bude kod njega, u Hrvatskoj. Sa svadbom ne žuri, najbitnije mu je da beba bude zdrava, pa će se verovatno venčati kada bude i krštenje deteta naredne godine - zaključio je izvor za Blic

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading